https://draft.blogger.com/blogger.g?blogID=6956326260215646207#templatehtml

Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 22 aprilie 2015

Iubirea de sine,

PRACTICA IUBIREA DE SINE SI VEZI CE SE INTIMPLA IN VIATA TA,

Acorda/ti oricit de mult timp in acest scop.
Trebuie sa descoperi ce este iubirea reala si de unde provine aceasta.Ea nu provine de undeva din exterior, ci chiar din sinele tau.Altfel spus, ea vine intotdeauna din interiorul tau. Daca nu te/ai gindit niciodata pina acum la ideea de aprobare de sine, probabil ca te intrebi la ce se refera exact  acest  concept si cum poate fi  pus el in aplicare. Multi oameni se intreaba si spun;''nu inteleg''! Cum adica, sa ma aprob pe mine insumi?Nu/mi dau seama la te referi.''Daca la fel gindesti si tu, inseamna ca te dezaprobi singur, te condamni si te minimalizezi pe tine insuti, cel putin la nivel subconstient, daca nu chiar constient. Asa cum ii spune numele, subconstientul face lucruri pe care mintea constienta nu le realizeaza. Atita timp cit nu esti capabil sa te iubesti neconditionat pe tine insuti inseamna ca la nivel subconstient te dezaprobi. Aceasta dezaprobare de sine este un obicei prost pe care l/am invatat cu totii cu mult timp in urma si de care nu ne/am mai putut dezbara. El a devenit atit de puternic inradacinat in subconstientul nostru incit aproape nimeni nu mai realizeaza ca il are.Marea majoritate a oamenilor se condamna si se dezaproba in permanenta, traind intr/un cimp de energie negativa.Nu este de mirare ca lumea in care traim a ajuns sa fie atit de lipsita de armonie. Prima constatare este ca tu nu te poti aproba singur atit timp cit te condamni pe tine insuti.Intreaba/te daca stii cum sa te aprobi de unul singur.
Cel mai probabil, mintea ta nu are nici cea mai mica ideie cum ar trebui sa procedeze. In caz contrar, nu ar mai trebui sa ii pui intrebari. Dezaprobarea de sine, autocondamnarea, minimalizarea propriei tale fiinte nu te ajuta in nici un fel, niciodata.. Si, de fapt, cine este cel care te acuza, te condamna sau te dezaproba? Tu insuti! Daca ai inteles acest mecanism simplu, a sosit vremea sa ei o decizie. Tu ai de ales; te poti iubi pe tine insuti si poti adopta o atitudine pozitiva sau te poti condamna in continuare, pastrindu/ti atitudinea negativa. Care este decizia ta?Presupun ca ai luat decizia sa te iubesti pe tine insuti. Daca da, este o decizie inteleapta.Inainte sa te poti iubi pe tine insuti, trebuie sa renunti la energia negativa a dezaprobarii. Iubirea nu poate ocupa acelasi spatiu ca si ne-iubirea. Sursa iubirii se afla intotdeauna in interiorul tau. Aici  exista un ocean infinit de iubire, dar aceasta este ascunsa de valurile negativitatii acumulate. De aceea, tu ai ajuns sa cauti iubirea in afara ta si nu/ti dai seama de ce nu o poti gasi nicaieri.Este simplu; pentru ca ea a fost  tot timpul ascunsa in interiorul tau. Daca nu ai gasit/o pina acum, acest lucru se datoreaza numai faptului ca ai acoperit/o cu foarte multa energie negativa, cum ar fi antipatia, respingerea si dezaprobarea. Aceasta este singura cauza.Orice rezistenta atesta faptul ca egoul inca mai incearca sa te controleze.
Scufunda/te in sentimentul pretuirii de sine, ca si cum te/ai scufunda intr/o baie calda. 
Acum stii ce trebuie sa faci pentru a te iubi pe tine insuti.
VA  DORESC  O  SEARA  FRUMOASA  SI   PLINA  DE  BUCURII!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BUCURIA SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN,

Este timpul să ne bucurăm, este perioada sărbătorilor! Pe mulți dintre noi ne găsește fiind ocupați: să cumpărăm cadourile ideale pentru cei...