https://draft.blogger.com/blogger.g?blogID=6956326260215646207#templatehtml

Faceți căutări pe acest blog

vineri, 25 ianuarie 2019

CREDINȚA CARE SE TRANSFORMĂ ÎN PROSPERITATE,

FotografieNumai inima în care prevalează integritatea, încrederea, generozitatea și iubirea poate cunoaște adevărata prosperitate. Cine nu are aceste calități nu poate cunoaște prosperitatea reală, căci la fel ca fericirea, aceasta nu are nimic de-a face cu posesiunile lumești, ci reprezintă o realizare interioară.

Natura dăruiește tot ce are, fără nici un fel de rezerve, și nu pierde niciodată nimic. În schimb, oamenii care pun mâna pe tot ce le iese în cale au totul de pierdut. Fă întotdeauna ceea ce consideri că este corect și ai încredere în legea divină. Cultivă-ți credința în puterea divină care guvernează universul și aceasta nu te va abandona niciodată, ci te va proteja de-a pururi.. Această credință transformă orice pierdere într-un câștig și orice blestem într-o binecuvântare. Nu renunța niciodată la integritate, generozitate și iubire,  căci aceste virtuți te vor conduce către adevărata prosperitate.

Să pui propriile interese pe primul loc echivalează cu distorsionarea impulsurilor divine și nobile ale inimii. Lasă-ți inima să se dilate și să aibă grijă cu generozitate și iubire de ceilalți, și astfel te vei bucura de multă fericire, iar prosperitatea va veni singură la tine. Cei care s-au rătăcit de pe calea corectitudinii se tem de competiție. Există chiar în timpurile noastre oameni care sfidează orice competiție prin puterea integrității și credinței lor, și care au reușit să ajungă la prosperitate în pofida oricărei competiții, în timp ce cei care au încercat să îi submineze au fost puși cu botul pe labe.

Posesia calităților care alcătuiesc esența binelui echivalează cu un scut împotriva tuturor puterilor răului și cu o dublă protecție în momentele de restriște. Cultivarea acestor calități conduce la obținerea unui succes sigur și la o prosperitate care va dura o eternitate.

sursa foto: internet
ștefan robu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BUCURIA SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN,

Este timpul să ne bucurăm, este perioada sărbătorilor! Pe mulți dintre noi ne găsește fiind ocupați: să cumpărăm cadourile ideale pentru cei...