https://draft.blogger.com/blogger.g?blogID=6956326260215646207#templatehtml

Faceți căutări pe acest blog

duminică, 15 ianuarie 2023

CĂUTÂND MEREU,

 

Cum obținem ceea ce avem în viață? De ce unele persoane par să aibă totul, în timp ce altele suferă atât de mult?  În încercarea noastră necontenită de a ne găsi fericirea în viață, devorăm la nesfârșit cărți de gândire pozitivă.  Dar dacă aceste cărți ar deține cu adevărat secretul unei vieți pline de abundență și de bucurie, de ce continuăm  să cumpărăm altele noi? Sigur, există câteva care au reușit totuși să pară că ne oferă în mică măsură cheia  către o viață mai bună, dar în realitate nu sa întâmplat așa.

Căutăm pretutindeni mijloace de a ne elibera de stresul vieții de zi cu zi, și cu toate acestea, cei mai mulți dintre noi încă mai caută.  Cum e posibil?  Cum se face că nu am învățat niciodată simplul secret al unei vieți mai bune, indiferent ce reprezintă ea pentru noi?  Cum se face că încă mai continuăm să încercăm ca  nebunii să obținem ceea ce vrem, în condițiile în care cheia îndeplinirii celor mai intime dorințe este la fel de elementară ca și viața.

Dacă mai ești de părere că lucrurile vin la tine în urma norocului sau a ghinionului, sau din întâmplare, sau în urma unei coincidențe, nu este așa. Nu ți sa părut niciodată extrem de bizar faptul că viețile noastre sunt atât de dure, deși suntem străluciț? Așa că de ce cărțile referitoare la modul în care putem avea totul, la cum să gândim corect și cum să ne îmbogățim la cum să ne vizualizăm drumul către succes și la cum să stăpânim puterea gândirii pozitive nu ne-au arătat cum să ieșim din această dezordine?  Foarte simplu!  Fiecare din aceste cărți au trecut cu vederea cel mai important element din toate timpurile, care ne afectează viața de zi cu zi.  Creăm în urma sentimentelor, nu a gândurilor.

Da, este corect.  Ajungem așa cum ne dorim în urma modului în care simțim, nu încercând să punem lucrurile la locul lor sau să ne controlăm propriile minți, prin intermediul uneia dintre cele mai elementare legi ale fizicii: asemănarea atrage asemănare.

Așa că, dacă vrem să ne schimbăm viețile, să fim mai bogați,  mai sănătoși mai în siguranță sau mai fericiți, va trebui doar să învățăm pașii simpli de manipulare a propriilor sentimente după care în fața noastră se va deschide o lume nouă, plină de oportunități.

Cu cât mai mult te joci așa, cu atât îți va plăcea mai tare să  simți schimbarea vibrațională care se petrece în tine, pe măsură ce treci de la o frecvență la alta.

sursa foto: internet

Ștefan Robu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BUCURIA SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN,

Este timpul să ne bucurăm, este perioada sărbătorilor! Pe mulți dintre noi ne găsește fiind ocupați: să cumpărăm cadourile ideale pentru cei...