https://draft.blogger.com/blogger.g?blogID=6956326260215646207#templatehtml

Faceți căutări pe acest blog

luni, 6 aprilie 2015

Intelegerea

                                                                  INTELEGEREA,
Intelegerea este elixirul care iti reveleaza locul pe care il ocupi in eternitate si care iti permite sa iti aliniezi convingerile si sa iti dinamizezi imaginatia astfel incit sa realizezi toate lucrurile pe care le visezi.
Noi sintem fiinte spirituale cu un potential infinit, care se aventureaza in cimpul tuturor posibilitatilor, creindu/si propria realitate, propriul destin si propriul noroc.
Intelegerea ofera o perspectiva inedita si inspirata asupra manierei in care ne putem descoperi adevarata menire, in care ne putem dinamiza imaginatia si in care ne putem manifesta dorintele.Visele noastre nu sint deloc accidentale sau lipsite de valoare, ci ne invita sa intelegem diferite adevaruri legate de propria  noastra  fiinta, inclusiv de viata pe care ne/o putem crea.
Daca vei invata sa/ti deschizi inima si mintea, gindind mult mai departe decit te/a invatat spiritualitatea traditionala, vei intelege ca viata este aventura suprema, oferindu/ti zilnic oportunitati care te pot conduce la  descoperirea de sine si la intelegerea motivului pentru care te afli in aceasta lume.
Explorind in profunzime misterele Universului putem deschide noi usi si noi cai, care ne pot conduce la un mod de viata inedit, dar capabil sa ne implineasca.
Fii pregatit sa intelegi viata viselor tale, o viata care poate fi traita in mod semnificativ, cu iubire si in lumina.
Prin aceste articole, nu imi propun altceva decit sa iti reamintesc(nu atit sa te invat) de natura ta divina s i de capacitatile tale nelimitate, astfel incit sa iti poti cauta apoi singur propria fericire si propria implinire.
Daca cineva ti/ar putea spune adevarul despre viata, despre realitate si despre puterile care salasluiesc in tine, ai accepta acest adevar? Daca cineva ti/ar oferi cheia imparatiei in care cele mai nebunesti vise iti pot fi implinite, ai accepta/o? Eu cred ca da.Misiunea mea este sa te invat sa privesti in interiorul tau, astfel incit sa descoperi cit de nelimitat esti, si sa te ajut astfel sa descoperi cheile imparatiei. Ce vei face mai departe cu aceste chei va depinde numai de tine.
                                                    INFINITE  IDEI,
Nu exista zi  care sa nu aduca o suita intreaga de expierente inedite, care mai de care mai pasionanta.La urma urmelor, cel care transforma viata intr/o aventura este chiar necunoscutul, cu toate incertitudinile lui. Cu totii avem sperante, vise, griji si temeri, iar acestea deriva exclusiv din incertitudinile existente in viata noastra.. Dar lucrul cel mai extraordinar care caracterizeaza aceasta aventura este faptul ca noi avem cu totii puterea de a ne imagina si de a ne implini cele mai fabuloase vise. La urma urmelor, ce rost ar mai avea o aventura daca nu am avea un anumit control asupra destinatiei ei finale, respectiv daca nu am putea alege intre  placerile si lectiile pe care le putem extrage din ea. In viata, tu esti pilotul care iti guverneaza destinul personal. Toate aceste decizii, combinate cu atitudinile tale, cu convingerile si cu imaginatia ta, te pot conduce in siguranta de/a lungul calatoriei tale personale si iti pot oferi  destule informatii despre viata care te asteapta a doua zi
                                                 Sa pornim la drum,
In mod uimitor foarte multi oameni cred ca stiu totul despre viata, pentru simplul motiv ca o traiesc. Putini dintre ei se opresc sa se gindeasca la faptul ca viata ar putea functiona dupa alte reguli decit cele pe care le cunosc ei.In fond, ce lucru poate fi mai usor decit sa te gindesti? La urma urmelor, orice descoperire orice inventie si orice revelatie se afla in imediata noastra apropiere. Singurul lucru care ne separa de ele este un  simplu gind!
                                               Fii  atent  ce  iti  doresti,
Nu ti sa intimplat niciodata sa auzi spunindu/se; fii atent ce iti doresti, caci s/ar putea implini? Cum este posibil sa fie adevarat? Probabil ca ai auzit despre puterea gindirii pozitive si despre mult vehiculata ''Lege a Atractiei. De fapt ce se intimpla? Si daca se intimpla ceva, nu ar fi normal sa incercam sa intelegem ce, sa descoperim aceasta noua putere, iar apoi sa incercam sa o controlam? Nu ar justifica rezultatul obtinut orice efort,orice sacrificiu si orice angajament? Cu siguranta ca da!
                                               Gindurile  se  transforma in realitate,
Gindurile se transforma in realitate! acest principiu sta la baza intregii gindiri pozitive si conduce la Legea Atractiei. Tot el sta si la baza artei vizualizarii.
Gindurile se transforma in realitate- este motivul pentru care visele si cosmarurile noastre se adeveresc, caci gindurile pe care le gindim se transforma literalmente in ''lucrurile'' si in evenimentele din viata noastra. Acest principiu este imuabil si este la fel de garantat ca si gravitatia, nu doar din cind in cind, ci intotdeuna, si nu doar in ceea ce priveste gindurile pozitive, ci toate gindurile. De fapt, noi nu putem stinge niciodata acest comutator.Aceasta veste este minunata, intru/cit noi avem posibilitatea sa ne alegem gindurile in fiecare moment din viata noastra.Cuvintele si actiunile noastre nu sint altceva decit gindurile noastre care au capatat aripi.Intreaga realitate incepe odata cu gindurile noastre.Daca vei tine cont de acest principiu, tu vei putea  atrage orice in viata ta, si nu vorbesc aici de lucrurile materiale.
La fel de bine iti poti imagina mai multa iubire,mai multa bucurie si mai multa distractie.
Singurii factori care se pot opune acestui proces  sint celelalte ginduri ale tale, care se pot incadra  in diferite categorii, precum convingerile, asteptarile, anticiparea si intentiile,pentru a numi doar o parte din ele.
Daca te gindesti la iubire , la ura sau la alte emotii, gindurile tale  vor modifica circumstantele materiale din viata ta astfel incit sa experimentezi in mod repetat aceste emotii.
                                     
Nu conteaza ce gindesti, daca gindurile tale iti folosesc sau nu, sau daca ele sint bune sau rele corecte sau incorecte.Din perspectiva acestui principiu, gindurile sint la fel ca gravitatia, in sensul ca nu discern si nu evalueaza ce gindesti. Ele exista pur si simplu. De aceea, depinde numai de tine sa iti alegi cu intelepciune gindurile!In consecinta, nimic nu joaca un rol mai important in felul in care ne construim singuri norocul sau ghinionul ca gindurile pe care le emitem(si care reprezinta intotdeauna alegerea noastra). Lasa gindurile tale sa atraga in viata ta exact ceea ce iti doresti.De indata ce vei invata sa gindesti astfel, iubirea care iti lipseste  sau lucrurile materiale la ora actuala, se va revarsa din nou asupra ta, mai intens decit tot ce ai trait vreodata pina acum. Asa trebuie sa gindesti!    Va  continua....
O  SEARA  FRUMOASA  TUTUROR!
CU  MULT  DRAG!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BUCURIA SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN,

Este timpul să ne bucurăm, este perioada sărbătorilor! Pe mulți dintre noi ne găsește fiind ocupați: să cumpărăm cadourile ideale pentru cei...