https://draft.blogger.com/blogger.g?blogID=6956326260215646207#templatehtml

Faceți căutări pe acest blog

marți, 7 aprilie 2015

Idei Infinite

Nimic nu joaca un rol mai important in felul in care ne construim singuri norocul sau ghinionul ca gindurile pe care le emitem(si care reprezinta intotdeauna alegerea noastra).

Ceea ce ne dorim de fapt este sa fim fericiti, deopotriva noi si cei care ne sint dragi, iar acest lucru este cel mai usor din lume.Tot ce trebuie sa facem in acest scop este sa vizualizam fete care zimbesc, sa simtim imbratisari pline de caldura si sa auzim laude si felicitari. Procesul de manifestare opereaza intotdeauna rapid si armonios. Gindurile noastre au inscrisa in codul  lor genetic capacitatea de a se manifesta cit mai rapid posibil,neputind fi intirziate decit de celelalte ginduri ale noastre.Insista exclusiv asupra rezultatului final pe care ti/l doresti, niciodata asupra modalitatilor de indeplinire a lui(cum).
Gindurile noastre se transforma intotdeauna in realitate, fara nici cea mai mica exceptie. De aceea,  gindurile tale explica toate lucrurile minunate din viata ta, dar si pe cele ''dificile''. De fapt, gindurile tale sint singurul motiv pentru care ti sa intimplat tot ce ti sa intimplat vreodata, sau nu ti sa intimplat, in viata ta.Motivul pentru care anumite ginduri pe care le/ai emis nu sau indeplinit este  ca alte ginduri ale tale sau indeplinit,blocindu/le pe primele.Daca ai inteles cu adevarat ca intreaga ta  realitate se invirteste in jurul gindurilor pe care le emiti, nu cred ca mai trebuie sa insist asupra faptului ca din cind in cind, de preferinta zilnic, ar trebui sa emiti ginduri direct legate de expierentele pe care ti/ai dori sa le traiesti. In aceasta directie poti practica vizualizarea, caci aceasta nu costa nimic si nici nu/ti ocupa mai mult de cinci minute pe zi. Nu vizualiza niciodata ceva mai mult de cinci minute odata, incit risti sa cazi prada reveriei diurne, care este mai greu de controlat si care te poate conduce catre alte destinatii decit cea dorita. 
Fii blind cu tine insuti. Nu forta. Ai rabdare. Chiar daca ai emis un gind negativ sau ca nu poti scapa de griji, nu te enerva pe tine insuti.
Simpte o stare de bucurie. Daca iti doresti sa iti incarci foarte puternic gindurile cu energie, coloreaza/le cu emotii pozitive.Nu toate gindurile sint la fel, ce/i drept, toate incearca sa se materializeze, dar altmiteri au nivele diferite de intensitate. Factorul care da volumul la maxim este emotia. Emotia nu este altceva decit putere in stare pura.Atunci cind este combinata cu vizualizarea, ea conduce la o accelerare fantastica a procesului de creatie.De aceea , urmareste intotdeauna sa simti emotiile asociate cu indeplinirea dorintelor tale. Simte o stare de entuziasm, de placere, de bucurie, de victorie, sau orice alt sentiment pe care ti/l trezesc gindurile tale. Cu cit vei simti o fericire mai plenara, cu atit mai rapid se vor materializa in viata ta detaliile care vor conduce la indeplinirea dorintelor tale.
Nu practica vizualizarea mai des de o data sau de doua ori pe zi. Sa nu uitam ca viata si fericirea apar intotdeauna in momentul prezent, nu in viitor.Gindurile se transforma intotdeauna in realitate! Nu exista alte premise, alte motivatii ascunse si alte variabile necunoscute care sa opereze impotriva ta in aceasta gradina a paradisului mai presus decit oricare alta, in care esti cu adevarat stapinul propriului tau destin.VA  DORESC  O  SEARA  FRUMOASA  PLINA  DE  BUCURII !
CU  MULT  DRAG!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BUCURIA SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN,

Este timpul să ne bucurăm, este perioada sărbătorilor! Pe mulți dintre noi ne găsește fiind ocupați: să cumpărăm cadourile ideale pentru cei...