https://draft.blogger.com/blogger.g?blogID=6956326260215646207#templatehtml

Faceți căutări pe acest blog

vineri, 27 martie 2015

Raze de soare

RAZE  DE  SOARE  ALE  IUBIRII,

Al celor care iubesc este cerul. Veti fi in rai pe pamint daca traiti in iubire. Iubirea este ca soarele. El aduce lumina si culoare. Totul creste si infloreste. Fara soare este intuneric si frig. Cui ii lipseste iubirea, aceluia ii lipseste totul. Iubirea este telul vietii. Cine traieste pentru altceva iese mereu inselat. Singura cheie care se potriveste la portile paradisului este iubirea.
Iubirea este energia cea mai tainica si universala care se gaseste in creatie.
In intreaga natura este incorporata iubire. Ea este deja elementar prezenta, in puterea de atractie a pamintului, pina in adincul materiei, in molecule si atomi. Toate au stabilitate prin ea si sint legate ca o tesatura. Asa cum in creatie exista o forta de atractie, asa exista o forta de atractie  si intre oameni. Cind iubirea ii apropie pe oameni si ei afla prin iubire sensul si frumusetea creatiei,  atunci creste armonia,atunci oamenii gasesc pacea si afla prietenia.
Iubirea inseamna sa emanam  caldura fara a ne sufoca reciproc. Iubirea inseamna sa fim foc fara a ne arde unul pe celalalt. Iubire inseamna sa fim unul aproape de celalalt, fara a ne poseda unul pe celalalt. Iubire inseamna sa tinem mult unul  la altul, fara sa ne tinen strins unul pe altul.
Iubirea este marea aventura a inimii omenesti. Daca oamenii simt inima unui om, atunci vin la viata. Iubirea este singura cale prin care oamenii devin mai umani. Numai iubirea este casa in care putem sa locuim.
Cind doi oameni sint impreuna, cind se imbratiseaza in iubire si afla gingasia inimii, atunci viata devine o sarbatoare. Atunci nu mai exista limite , nici pamint si nici cer.Totul devine o sarbatoare. In toate lucrurile licareste o stea si peste toate pluteste muzica. Totul devine bun.Pamintul devine un paradis. Sintem nascuti pentru  a fi iubiti si pentru a iubi.
De ce nu rezista oamenii la iubire? De ce este atit de greu cind traiesc in fiecare zi impreuna? Cred ca prea ne place sa ne inselam pe noi insine.  Juram ca il iubim pe celalalt, dar in realitate ne iubim pe noi insine, propriul nostr EU. Cerem prea mult de la celalalt. Celalalt sa fie amabil, sa ma admire, sa ma poarte pe brate, sa treaca pentru mine prin foc. El nu are voie sa fie prost dispus si nici sa aiba laturi slabe. Vai daca ma critica. Cea mai mica dezamagire- si inima mea este profund descurajata.
Ne gindim prea putin la ceea ce noi datoram celuilalt, ce putem noi sa/i dam, ce putem noi sa facem pentru el.  Nu spune prea repede ''nu ma iubesti!'' cita vreme tu insuti nu ai dat totul. Iubirea firava vede peste tot greseli mari. Sa/ti fie dragi oamenii asa cum sint ei, caci, de fapt, altii nu exista. Numai cind oamenii se vor schimba pe ei insisi, atunci si alti oameni se vor schimba. Soarele din viata noastra este blocat  de ziduri pe care noi le/am inaltat in propria noastra locuinta. Daca este asa, atunci nu exista decit o singura iesire, o singura deschidere spre lumina; impacarea.
Impacare; singura mina care da la o parte, cu rabdare, norii.
Impacare; prima lumina a diminetii care alunga treptat noaptea.
Impacare; cheia care in sfirsit deschide iarasi usi de nepatruns.
De ce oamenii cu suparari si necazuri, in ciuda a toate, pot acesti oameni sa fie fericiti? Iubirea ii  face pe oameni puternici. Cind iubesti pe cineva, puterile cresc. Cine iubeste poate face orice.
Lumea noastra nu se distruge din lipsa de intelepciune, cunoastere si stiinta, ci din lipsa de iubire.
Iubirea presupune lucruri care nu mai sint la moda; sa te stapinesti, sa nu cedezi in fata lacomiei, sa/ti infringi egoismul. Iubirea inseamna sa iubesti oameni, nu omenirea abstracta, ci omul concret din imediata vecinatate. Iubirea inseamna sa iesi din tine pentru a trai pentru altii. D/zeu si/a asezat iubirea in miinile tale, ca pe o cheie pentru paradis. Un dram de iubire in casa valoreaza mai mult decit tot luxul.
Vezi si laturile insorite ale vietii! Fii optimist! Optimismul este cura cea mai minunata si cea mai ieftina pentru a trai mult, sanatos si fericit. Adevarata bucurie are radacini mai adinci. Ea creste din  spiritul iubirii. Adevarata imagine a unui om  poate sa o deseneze numai iubirea.
Iubirea spune; nici un om  nu are voie sa fie osindit, fiecare om este vrednic de iubire. Unde straluceste soarele inimii, acolo fiecare om merita osteneala. Cu inima poti sa iubesti, sa fii afectuos, sa alini. Din iubire  daca iubesti cu adevarat ai de cistigat. Ceea ce cistigi cel mai mult este bucuria de a trai, bucuria de viata si bucuria de d/zeu, care mi/a dat totul. Oamenii s/au facut oameni unii pentru ceilalti. Unde oamenii devin iar oameni unii pentru ceilalti in iubire, acolo se deschide  cerul deasupra pamintului.
VA  DORESC  O  SEARA  FRUMOASA   SI  UN  WEEKEND  PLIN  DE  BUCURII  SI  MULTA  IUBIRE  ALATURI  DE  CEI  DRAGI!
CU  MULT  DRAG!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BUCURIA SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN,

Este timpul să ne bucurăm, este perioada sărbătorilor! Pe mulți dintre noi ne găsește fiind ocupați: să cumpărăm cadourile ideale pentru cei...