https://draft.blogger.com/blogger.g?blogID=6956326260215646207#templatehtml

Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 11 martie 2015

IUBESTE/TE  PE  TINE  INSUTI,
               *continuare*
Tot ceea ce este pozitiv atrage alte lucruri pozitive. Pe masura ce vom invata despre iubire, dar mai ales pe masura ce vom pune in practica invataturile iubirii,noi vom incepe sa atragem in viata noastra tot mai multe lucruri pozitive.
La inceput mintea ne va spune ca acestea sint simple coincidente. Egoul nostru va dori sa minimalizeze cistigurile, sa le invalideze.
Ceea ce noi numim cistig este orice lucru pozitiv care vse intimpla in viata noastra. Practic,  orice lucru pozitiv care se intimpla in viata noastra reprezinta din punctul nostru de vedere un cistig. Suna putin intortocheat, dar doresc sa insist asupra acestui lucru, caci asa cum spuneam, lucrurile pozitive atrag noi si noi lucruri pozitive.Proiecteaza/ti iubirea asupra fiecarui cistig, oricit de marunt ti s/ar parea la prima vedere. 
In realitate, un cistig nu este niciodata marunt.  De aceea, devino constient de aceste cistiguri si noteaza/le. In acest fel, ele se vor multiplica la infinit.
    
                                                 INCOTRO TE INDREPTI?

Cine decide directia in care mergi? Tu singur? Nu cumva mergi in  respectiva directie fara sa stii de ce? Tu ce poti spune despre viata ta?
Poti spune ca in spatele oricarei actiuni a ta se ascunde o intentie constienta? 
Stabilestet/ti o intentie pentru tot ceea ce faci. O intentie reprezinta un obiectiv in miniatura. Ea te ajuta sa ajungi acolo unde iti propui, nu in alta parte.
Reflectind, la aceste lucruri trebuie sa intelegi ca lucrul cel mai apropiat de fericire este IUBIREA.   Singurele momente in care esti cu adevarat fericit in viata ta  sint momentele in care  tu emani cu adevarat iubire, nu cele in care te bucuri de iubirea altora. Trebuie sa realizam ca fericirea este consecinta iubirii pe care o emanam. Cu alte cuvinte, daca putem amplifica iubirea, putem amplifica simultan si starea de fericire.
Trebuie sa realizam faptul ca fericirea, starea de sanatate, bogatia si pacea interioara sint determinate de capacitatea noastra de a iubi.
DACA DORESTI SA TE IUBESTI CU ADEVARAT PE TINE INSUTI SI SA EMANI IUBIRE, TREBUIE SA INTELEGI MAI INTII DE TOATE CE ESTE IUBIREA.

APROAPE NIMENI NU STIE ACEST LUCRU!

Marea majoritate a oamenilor cred ca stiu ce este iubirea, dar in realitate foarte putini dintre ei stiu. Cei mai multi isi iau informatiile legate de iubire din filme din cintecele populare si din alte astfel de surse.  Foarte multi oameni confunda iubirea cu relatiile romantice, sau chiar cu entuziasmul.
Foarte multi oameni privesc iubirea ca pe o afacere.
IUBIREA ADEVARATA NU ARE NIMIC DE/A FACE CU CEEA CE CRED OAMENII DESPRE EA.
Ideea  de iubire este foarte gresit inteleasa in lumea moderna. Exista mii de cintece care ridica in slavi iubirea, dar aproape nimeni nu intelege ce este aceasta. Spre exemplu, filmele prezinta oameni care se lupta pentru a cistiga iubirea partenerilor lor. Ele descriu iubirea umana, care este egoista si nu are nimic de/a face cu iubirea divina, care este complet altruista si neconditionata.. Iubirea reala se adreseaza intregului Univers, nu doar unei persoane de care te simti atras.  Cu alte cuvinte, ea integreaza toti oamenii din lume, nu doar un singur individ.
Iubirea reala(divina) este sinonima cu acceptarea neconditionata a tuturor fiintelor din Univers.
Marea majoritate a oamenilor confunda iubirea cu aprobarea egoului lor. Aceasta nu este o iubire reala: de aceea , ea nu ofera o satisfactie pe termen lung.
In consecinta, oamenii care si/o doresc au nevoie in permanenta de dovezi de iubire, iar atunci cind nu le primesc se simt frustrati.
Cea mai buna definitie a iubirii este daruirea fara asteptarea de a primi ceva in schimb.
IUBIREA ESTE SINONIMA CU DARUIREA LIPSITA DE ORICE FEL DE ATASAMENT.

O SEARA FRUMOASA!
CU MULT DRAG!      va continua

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BUCURIA SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN,

Este timpul să ne bucurăm, este perioada sărbătorilor! Pe mulți dintre noi ne găsește fiind ocupați: să cumpărăm cadourile ideale pentru cei...