https://draft.blogger.com/blogger.g?blogID=6956326260215646207#templatehtml

Faceți căutări pe acest blog

joi, 26 martie 2015

Raze de soare

RAZE  DE  SOARE  ALE  INIMII,
Viata noastra este inconjurata de minuni care vor sa ne bucure.Daca ne deschidem inima si nu numai ochii, daca privim florile si pasarile si oamenii pentru ca ii indragim din toata inima, atunci vedem intotdeauna mai mult, atunci descoperim zilnic minuni.
Mai mult decit cu mintea, gindesti cu inima. Inima face mintea agera. Pentru ceea ce ii place inimii tale, pentru aceea te angajezi.Inima ta alege ceea ce tu doresti. Inima omului-o pata minuscula pe marea noastra planeta. Dar aici vine pe lume iubirea.
Oamenii lumineaza si fac pamintul frumos, daca ei sint stele, nu obscurantisti.
Omule imi esti drag! Esti unic in felul tau, irepetabil. Nu crezi, dar nu exista un al doilea ca tine, din vesnicie in vesnicie.
A trai  inseamna sa imbratisezi oameni si lucruri si sa le dai iar drumul, sa nu vrei sa posezi nimic si pe nimeni si sa te bucuri de fiecare stea care cade din cer.
Viata inseamna sa traiesti cu altii. Ce sunt eu fara ceilalti? O insula solitara intr/o mare de oameni. Fara ceilalti viata este o utopie, iubirea este un vis irealizabil, fericirea este o fata morgana. O viata stirna de alta.Fara ceilalti nimeni nu se poate dezvolta. Eu nu am nevoie de ei numai pentru ca ei inseamna atit de mult  pentru mine.Am nevoie de ei si pentru ca eu pot sa fac atit de multe pentru ei. Am ochi pentru ai descoperi pe ceilalti, urechi pentru ai asculta, picioare pentru a merge la ei, miini pentru a le intinde spre ei si o inima pentru ai iubi. 
Nimeni nu are acces la taina omului, numai inima are.
Exista numai un singur drum spre semen; calea inimii. Iubirea este fundamentul convietuirii fericite.
Deschide/te, iesi din tine! Atunci intotdeauna este primavara in inima ta. Iesi afara din EU-ul tau, in care totul se invirte in jurul tau. Vino la lumina, precum o floare. Fiecare om are nevoie de iubire pentru a deveni om. Iesi afara din intuneric, din patima care vrea sa aiba din ce in ce mai mult si sa tina totul strins. Iesi la aer liber, indreaptate spre oameni. Fii deschis pentru taina vietii, pentru incredibila minune a iubirii. Acolo unde se face loc inimii, acolo omul mic si slab sta iarasi in centru.Iubirea este fundamentul oricarei convietuiri fericite. Iubirea trebuie sa fie norma. Nu spune ca nu conteaza decit dreptatea. Dreptatea fara iubire este o utopie. Iubirea fara dreptate este o minciuna.
Oamenii nu sint aruncati orbeste pe planeta noastra. Oamenii sint incredintati oamenilor.Oamenii sint raspunzatori pentru oameni. Cel dintii drept al oamenilor este dreptul la iubire.
Fiecare om care vine pe lume are un drept inalienabil la o mama si la un tata, la un camin, la caldura omeneasca, la iubire.
Hraneste/ti inima cu pace.Aceasta inseamna sa traiesti in pace cu tine insuti. Daca inima este plina de neincredere si egoism, capul nu gaseste niciodata cai spre pace. Pacea incepe acolo unde se termina ura si lacomia. Lumea nu poate fi schimbata cu violenta, ci numai cu inima.
Hraneste/ti inima cu pace. Aceasta inseamna sa respiri in liniste. Sa devii una cu tot ce traieste si moare! Pune capat intregii violente din interiorul tau cu gesturi de impacare.
Hraneste/ti inima cu pace. Aceasta inseamna sa intilnesti cu respect tot ce este slab si vulnerabil. Sa fii atent la tot ceea ce te face fericit. Nu exista pace in lume daca nu exista pace in inima ta si in a mea.Soarele trezeste primavara. Cu soare totul capata lumina si culoare.Asa este  cu iubirea. Daca iubirea rasare in viata mea, atunci totul devine cald si luminos si toti se simpt bine.Daca iubirea apune in viata mea, atunci cresc umbrele negre. Intunericul si frigul se intind. Iubirea este ca soarele. Cine are iubirea, poate sa renunte la toate. Cui ii lipseste iubirea, aceluia ii lipseste totul.
Tu ai ceva ce trebuie sa simpta ceilalti; o inima. 
Vino/ti in fire si descopera/ti inima.
Daca cerul vine in inima ta, inima ta vine in cer.
Cu bunatate si iubire, inima se invioreaza; fara ele piere.
Inima noastra poate sa fie un rai. Dar se poate face si un iad in noi.
In lumea aceasta este nevoie de mai multa inima. Si de a mea.
Iubirea nu este un articol de lux pentru oameni blajini si tipi blinzi. Iubirea este altceva decit plutirea pe valul unor sentimente frumoase. Iubirea nu trebuie confundata cu sentimentalismul. Iubirea nu inseamna sa dai din surplus. Iubirea este mult mai mult decit pomana. Iubirea merge si mult mai departe decit impartirea bogatiei.
IUBIRE;
daca ai o inima pentru altii;
daca te doare suferinta altora;
daca lupti pentru ajutorarea altora;
daca iubesti oamenii asa cum sint;
daca dai mai mult decit posezi;
daca te dai pe tine insuti.
Iubire; asa un cuvint mic si totusi spune totul.
Iubirea este cuvintul -cheie. 
Fiecare om care vine pe lume este toata viata in cautare de ocrotire, in cautare de oameni care il primesc si tin la el, la care gaseste caldura si sprijin. Oamenii cauta toata viata, pe multe cai, ocolite si ratacite, un cuib cald, un adapost familiar, un port primitor.
Unde sintem acasa? Acolo unde gasim caldura si ocrotire, unde domneste increderea reciproca si grija reciproca plina de iubire; acolo unde fiecare are o inima pentru celalalt. Un camin gasesti numai la o fiinta cu o inima care bate pentru tine.
Sa iubesti cu adevarat inseamna sa te interesezi de oameni, atent, sensibil, inventiv. Daca nu exista iubire, atunci nu exista comunitate si nici prietenie.
Daca nu exista iubire, atunci nu exista bucurie si nici viata. Fara iubire, lumea devine un pustiu.
Sa iubesti inseamna sa insufli oamenilor un suflu care vine din propria ta inima si astfel sa-i aduci la viata.
Sa iubesti inseamna sa emani caldura si sa nu ranesti pe nimeni, sa fii foc si sa nu arzi pe nimeni.
Unde spiritul este inabusit,radacina vietii omului se sufoca. Unde spiritul este alungat, viata este fara sens, fara culoare, fara speranta. Daca in pustiul vietii gasesti undeva iubire,iubire adevarata, atunci mergi cu iubirea.Vei ajunge la izvorul a toata iubirea,la d-zeu, marea oaza pentru toate timpurile si pentru vesnicie.Apa este viata . Iubirea este apa vie. Iubirea este energia primara, care face sa infloreasca si sa rodeasca toate pustiurile omenesti.
Vad roadele spiritului; bucurie, pace, atitudine prietenoasa, bunatate, blidete,rabdare, iubire si interioritate. Roade pentru o lume noua.
DIN  DRAG   CU   DRAG   PENTRU   VOI   DRAGI   PRIETENI! VA   DORESC   O   SEARA   FRUMOASA!
CU   MULT   DRAG!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BUCURIA SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN,

Este timpul să ne bucurăm, este perioada sărbătorilor! Pe mulți dintre noi ne găsește fiind ocupați: să cumpărăm cadourile ideale pentru cei...