https://draft.blogger.com/blogger.g?blogID=6956326260215646207#templatehtml

Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 25 februarie 2015

POVESTEA   SUPREMA   DE   IUBIRE,


De unde poti incepe? Incepe prin a aprecia cine esti si prin a iubi ceea ce ai deja.
Tu esti o fiinta unica si speciala.
In sinea ta stii foarte bine acest lucru. Nu mai exista o alta fiinta in aceasta lume care sa vada realitatea asa cum o vezi tu, care sa simta ca tine si care sa aiba viziunile si perceptiile tale. 
Esti un om generos si ai face orice pentru semenii tai, mai putin pentru tine...
Apreciaza-te pe tine insuti, caci esti exact cel care trebuie sa fii, te afli  exact  in locul in care trebuie sa te afli si faci exact ce trebuie sa faci, inclusiv sa iti pui intrebarile pe care ti le pui(si pe care, apropo, nu ti le-ai pune daca trecutul tau nu s-ar fi derulat exact asa cum sa derulat). De aceea, bucara-te pentru tot ce ai facut, ce ai invatat si ce ai experimentat vreodata, pentru cele bune si pentru cele rele deopotriva, caci toate aceste experiente te-au condus  la gradul tau actual de intelegere si la dorinta ta actuala de a merge mai bine. 
Apreciaza-te pe tine insuti.  Cu cit te vei aprecia mai mult, cu atit vor invata sa se aprecieze mai mult si oamenii din jurul tau. Dar lucrurile nu se opresc aici. Cu cit te vei aprecia mai mult, cu atit mai usoara va deveni viata ta. Te vei descurca  din ce in ce mai bine la serviciu, acasa si in tot ceea ce faci; sanatatea ta se va imbunatati; la fel si echilibrul tau interior, iar  abundenta va curge in viata ta fara nici un efort.
Vei dormi mai bine, te vei distra mai mult, te vei teme mai putin si vei sti mai multe.
Printre altele, vei arata mai bine ca acum, oricit de frivol ti s-ar parea acest lucru.
Iti vei prelungi astfel durata vietii, si cu cit viata ta va deveni mai buna, cu atit mai mare va fi forta cu care vei merge inainte, pina cind vei deveni de neoprit.
Dovezile  se vor  acumula in viata ta si nu vei mai avea indoieli. Viata ti se va parea minunata, iar tu te vei simti invincibil.

TU ESTI SINGURUL MISTER PE CARE TREBUIE SA IL INTELEGI, SI NIMIC NU POATE FI MAI USOR DECIT ACEST LUCRU.  INTELEGE-TE PE TINE INSUTI SI VEI INTELEGE ASTFEL UNIVERSUL.

CU  MULT  DRAG.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BUCURIA SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN,

Este timpul să ne bucurăm, este perioada sărbătorilor! Pe mulți dintre noi ne găsește fiind ocupați: să cumpărăm cadourile ideale pentru cei...