https://draft.blogger.com/blogger.g?blogID=6956326260215646207#templatehtml

Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 28 februarie 2015

IUBESTE-TE  PE  TINE  INSUTI,


Nu exista lucruri imposibile.
Absolut nimic nu este imposibil.
Tu ce iti doresti sa ai? Poti avea ceea ce iti doresti si chiar mai mult daca vei invata sa te iubesti pe tine insuti.
Ce iti doresti sa  faci?  Poti face tot ceea ce iti doresti si chiar mai mult daca vei invata sa te iubesti pe tine insuti.  
Ce iti doresti sa devii? Poti deveni tot ceea ce iti doresti si chiar mai mult daca vei invata sa te iubesti pe tine insuti.
Iubeste-te pe tine insuti si nimic nu va mai fi imposibil pentru tine.  Daca vei intelege ce este iubirea, vei avea la dispozitie cel mai puternic instrument, care iti va permite sa te bucuri de tot ceea ce iti doresti de la viata.  Iubirea este raspunsul la orice intrebare.  Ea vindeca, transforma, rezolva problemele si poate repara orice.
Iubirea inseamna putere si tarie de caracter.
Iubirea este solutia la toate problemele. Daca vei invata sa te iubesti pe tine insuti, intreaga lume iti va apartine, caci vei trai pe cel mai inalt nivel al energiei. 
Vei cunoaste astfel cea mai sublima emotie.
Daca vei invata sa te iubesti pe tine insuti, vei putea avea orice  iti doresti de la viata, inclusiv lucrurile care la ora actuala ti se par imposibil de obtinut. Intreaga lume iti va iesi in intimpinare, facind ceea ce iti doresti.
Sanatatea, succesul,banii, fericirea iti vor iesi in cale, atunci cind te iubesti pe tine insuti,iar totul functioneaza perfect in viata ta.
Intr-adevar, aplicarea iubirii este cea mai uimitoare tehnica din cite exista

           Scoala nu te invata nimic despre iubire,

La fel ca majoritatea oamenilor, si tu ai fost la scoala foarte multi ani la rind. Unii oameni isi petrec o mare parte din viata mergind la scoala. Nimeni nu urmeaza insa vreo data  un curs despre iubire, pentru simplul motiv ca scolile nu ofera astfel de cursuri. Ele nu definesc iubirea si nu predau cel mai important lucru in viata: ce trebuie sa faci ca sa fii plin de iubire.
Iubirea este un concept in cea mai mare parte neinteles.
Aproape nimeni nu stie ce este ea cu adevarat. Oamenii cred ca stiu ce este iubirea, dar este suficient sa arunci o privire in viata lor ca sa iti dai seama ca ei confunda acest concept cu altceva. 
De fapt chiar cu opusul lui. Ei se intreaba ce pot  sa faca ceilalti pentru ei. 
Chiar daca le ofera altora iubirea lor, ei se asteapta sa primeasca ceva in schimbul acesteia. 
Daca nu primesc nimic la schimb, nu mai sint dispusi sa isi ofere iubirea. 
              Oamenii inteleg pe dos acest concept,
Cei mai multi oameni nu numai ca nu practica iubirea, dar practica chiar opusul acesteia, pe care eu as numio ne-iubire. In acest fel isi fac singuri rau si ii ranesc chiar si pe cei din jurul lor. Cea mai mare parte a  umanitatii isi petrece intreaga viata in starea de ne-iubire. Lor le displace cutare situatie, antipatizeaza cutare persoana, se opun unui grup in  favoarea  altuia. Pe scurt, isi  traiesc viata  simtindu-se  amenintati de ceilalti oameni. De fapt, ei se simt amenintati de forte imaginare, caci nu inteleg ce reprezinta acestea. Tot ce stiu ei este ca le resping. Practic, ei traiesc intr-o stare de respingere si de ura, intr-un grad mai mare sau mai mic. Marea majoritate a oamenilor sint defensivi:'' trebuie sa ma protejez ca sa nu fiu ranit, ca ceilalti sa nu imi ia ceea ce imi apartine, furindu-mi astfel propria viata.''Din cauza acestei  perspective asupra vietii, ei traiesc  tot timpul intr-o stare de opozitie: ma opun lui X pentru ca face cutare sau cutare lucru, ma opun acestui grup pentru ca are convingeri contrare convingerilor mele''. Acest gen de comportament este lipsit de iubire. Acest mod de a gindi este lipsit de iubire. Aceste tipare ale  actiunii sint lipsite de iubire.
        Raspusul la toate  problemele este iubirea,
Raspunsul este sa iti proiectezi iubirea asupra tuturor oamenilor si asupra tuturor situatiilor.
Majoritatea oamenilor procedeaza exact pe dos. Ei cred ca respingerea si ura ii protejeaza. Din pacate, se inseala grav. Gindurile, sentimentele si actiunile lipsite de iubire atrag in viata lor  toate nenorocirile de care au parte, slabindu-i si facindu-i vulnerabili. Putini oameni din aceasta lume inteleg aceasta realitate. De aceea, ei traiesc o viata care ii face sa se simta mizerabili, adica exact opusul  celei pe care si-o doresc. In fiecare moment, ei isi fac singuri rau, condamnindu-se la o viata  traita in suferinta si durere, pentru simplul motiv ca sint incapabili sa iubeasca. 
Ce nu inteleg ei este ca ne-iubirea ii priveaza de puterea personala si atrage in viata lor pericole extreme si o mare nefericire.
           Descopera singur ce este iubirea reala,
Iubirea nu trebuie sa se opuna cuiva sau unei situatii. Ea nu are nevoie sa fie protejata de nimeni si de nimic. Omul plin de iubire dispune de cea mai puternica forta din Univers. Negativitatea in orice forma  nu il mai poate atinge. De aceea, a iubi echivaleaza practic cu a fi puternic. 
Iubirea este raspunsul. Ea incepe intotdeauna cu iubirea de sine.
Practicarea iubirii este cel mai simplu lucru din lume.
Cu adevarat dificila nu este decit practicarea ne-iubirii. Practicarea ne-iubirii ii face pe oameni sa se simta mizerabili si sa se imbolnaveasca. Ea ii priveaza de fericirea si abundenta pe care le-ar merita.
Raspunsul este iubirea.
Toti oamenii isi doresc iubire si fericire. In incercarea de a gasi aceste comori, ei cauta in cele mai nepotrivite locuri si de cele mai multe ori mor frustati si disperati. Lucrurile se pot petrece insa  si altfel.  Tu te poti bucura de tot ceea ce iti doresti, de intreaga iubire si fericire din Univers, si de toate roadele acestora. Ia chiar acum decizia sa practici iubirea. Incepe chiar cu tine insuti. Atunci cind te iubesti pe tine insuti, tu ai totul de cistigat. Secretul este practicarea iubirii. 
Daca intelegi  ce este iubire, tu dispui de cea mai puternica forta din univers.
Descopera acest lucru si dovedeste-ti singur acest adevar.
Iubeste-te pe tine insuti si priveste ce se intimpla in viata ta. Raspunsul este iubirea.
VIATA  NU  ESTE  ALTCEVA  DECIT  RECUNOSTINTA SI IUBIRE!

DIN DRAGOSTE CU DRAGOSTE PENTRU VOI DRAGI CITITORI!

CU  MULT  DRAG!
(acest subiect va continua)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BUCURIA SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN,

Este timpul să ne bucurăm, este perioada sărbătorilor! Pe mulți dintre noi ne găsește fiind ocupați: să cumpărăm cadourile ideale pentru cei...