https://draft.blogger.com/blogger.g?blogID=6956326260215646207#templatehtml

Faceți căutări pe acest blog

luni, 16 februarie 2015

ECOURI DE CLOPOT,

picatura  de  iubire,



                                         ECOURI  DE  CLOPOT,

Pornit cindva pe drumuri europene, de comori ispitit si orbit, m/am oprit la aceasta intersectie de zodii sa vad incotro merg, sa nu fiu ratacit.  Pietrele marile si stinca din jur sint ca acele de acasa si numai doar ieri mi se pareau mai aurite, mai stralucite.  Ecoul visului de ieri se/aude ca  o umbra de lut, intrerupt de un fulger.  Cu aurul adunat firicele, te poti impodobi, dar nu ajuta sufletul cu nimic sa zboare catre stele.  Ci mai mult, inlantuieste, intemnitind  visul pentru totdeauna.  Urmeaza/ti inima!  Alege visul care inalta sufletul, caci nimeni nu sa imbogatit cu adevarat adunind praful de aur imprastiat pe fata pamintului.  Eu cred ca visele noastre nu sint altceva decit stele, ce par atit de indepartate si totusi atit de statornice in intuneric, calauzind calatorul indraznet spre tarmul dorit.  Si secretul in viata nu e sa vezi ceea ce poti  primi si agonisi, ci ceea ce poti oferi. Ceva magic se intimpla cind avem incredere in fortele proprii si facem primul pas spre destinatia dorita.  De acolo noi orizonturi se deschid si Providenta face mai multi pasi spre noi.... aratindu/ne calea  si atragindu/ne ca un magnet.                                                                                                                        Deschide/ti inima si crede in visul tau!  Atita timp cit flacara visului tau arde, exista speranta.            Atita timp cit exista speranta, exista si motivatie si bucuria de a trai.  Fecioara M aria m/a invatat sa cred chiar si atunci cind nu mai e nimic de crezut.  Pentru mine  aceasta este ca o invitatie sa am mai multa rabdare cu mine insumi.  Si aceasta se poate invata cu timpul, caci rabdarea cu tine insuti este ca o planta cu tepi, dar care face fructe dulci.  Fiecaruia dintre noi  ni s/a dat un dar unic la inceputul acestei calatorii.  Un dar si un talent ce nimeni altul nu le au in acest Univers, si pe care noi trebuie sa avem curajul, curiozitatea si rabdarea sa le descoperim.  Odata gasit, ne putem concentra asupra a ceea ce noi am putea oferi celor din jur din izvorul de lumina si bucurie fara sa ne preocupam de ceea ce am putea primi din partea celorlalti.  Si pentru multi dintre noi aceasta este directia calatoriei noastre interioare; acolo unde se afla nu praful, ci adevarata mina de aur.  Iar viitorul apartine celor care cred in frumusetea si stralucirea visului.  Nu se pune problema daca tu te vei clatina sau impiedica....       
Marea intrebare este daca tu te poti ridica si invata ceva din caderile tale.        
Priveste mereu stelele si ele te vor calauzi spre destinatia ta.  
Cind valul si vintul schimbarii sufla si ne pierdem, este usor sa renuntam la plan si la vis, dar sa ne amintim ca sfinta Maria ne spune sa credem, sint comori neatinse pe tarmul promis.  
Tu nu poti rezista vintului puternic, dar schimba macar pozitia pinzei si primejdia trece mai usor.
Ca un orb vindecat, regasesc busola uitata intr/o batista de demult, incep sa vad muguri plini de speranta, ecou de curcubeu si flaut soptit.  
Crucea de pe munte ca un clopot ne cheama: Veniti catre mine cei cu ginduri de aur, si daca nu ma veti gasi intr/un loc, cautati/ma in altul, eu undeva m/am oprit....si v/astept!
DIN  DRAGOSTE  CU  DRAGOSTE  PENTRU  VOI  DRAGI PRIETENI,  SI  IUBITI/VA  MULT!

DE  MULTE  ORI,  IUBIREA   ESTE  ILUZIA  UNEI  FLORI  CAREIA  I/AM  SMULS  PETALELE  TOATE  CU  PROPRIILE  NOASTRE   GINDURI  NEGATIVE, CIND  EA,  DE  FAPT,  NICI  MACAR  NU  IMBOBOCISE!

CIND  IUBESTI  TRAIESTI,  IN  REST....DOAR  EXISTI

CU  MULT  DRAG.


































































































































































































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BUCURIA SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN,

Este timpul să ne bucurăm, este perioada sărbătorilor! Pe mulți dintre noi ne găsește fiind ocupați: să cumpărăm cadourile ideale pentru cei...