https://draft.blogger.com/blogger.g?blogID=6956326260215646207#templatehtml

Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 30 mai 2018

TU DECIZI,

Tot acest proces al creației deliberate este unul deosebit de simplu, dar nu întotdeauna ușor. De fapt, sunt înclinat să spun că e o adevărată pacoste. Dar odată ce ai învățat cum să te concentrezi și să transmiți propria energie sau să vezi care sunt rezultatele, devine foarte ușor. Ei bine, măcar pe aproape. Când lucrurile se înrăutățesc, încercăm să facem tot posibilul să diminuăm pagubele. Suntem setați pe remediere, antrenați să reacționăm la condițiile cu care ne confruntăm. Remedierea înseamnă transmitere de energie negativă. Provocarea constă în a nu ne mai concentra asupra obiectului anxietății sau iritării noastre și în a găsi locul în care ne simțim bine în legătură cu ceea ce ne dorim. Cu alte cuvinte, trebuie să încetăm să remediem și să începem să ne simțim bine. Ai o mulțime de probleme și nici una dintre ele nu te face să te simți bine atunci când te gândești la ele. Dacă te gândești tot timpul la ele, atunci cu siguranță vor deveni și mai mari și mai neplăcute.
Unele condiții negative reprezintă niște probleme serioase, altele simple supărări minore, dar, indiferent despre ce este vorba, sunt atât de dominante și atât de prezente încât le transformăm într-un mod de viață. Cu toate acestea, condițiile negative nu sunt altceva decât rezultatul direcției în care ne-am îndreptat atenția în trecut... și sentimentele... și fluxul de energie. Exact asta reprezintă. Fluxul nostru de energie negativă a fost cauza, iar circumstanțele neplăcute efectul. Tot ceea ce trebuie să faci este să înveți să îți direcționezi diferit energia, fiindcă nimic - nimic - nu ne afectează în viață decât fluxul greșit de energie. Ideea este următoarea: nu trebuie să schimbi un lucru. Trebuie doar să nu te mai concentrezi asupra lui.

Trebuie însă să începi de undeva, iar acel undeva este o decizie care, cumva, îți va schimba punctul de concentrare, făcându-te să îți îndrepți atenția către ceva mult mai plăcut, care îți va direcționa fluxul de energie în direcția corectă. Odată ce nu te mai gândești la un anumit aspect neplăcut ești pregătit să te confrunți cu propriile dorințe și să fii încântat de ele. Nu uita că rapiditatea cu care ți se îndeplinesc dorințele depinde direct de rapiditatea cu care îți poți schimba punctul de concentrare care te ține blocat în vibrațiile negative. Trebuie doar să decizi ceea ce vrei atunci când te confrunți cu o problemă, apoi să apelezi la frecvența stării de bine. Insistă să faci tot ceea ce îți stă în puteri pentru a găsi - și a menține - orice urmă de energie care te face să te simți bine. Și nu uita că orice putere pe care problemele respective o au asupra noastră este chiar cea pe care noi le-o oferim. Indiferent cât de vitrege par condițiile, poți apela întotdeauna la energia tipică stării de bine pentru a le modifica. Dacă poți ști acest lucru din străfundul ființei tale, restul problemei referitoare la crearea deliberată va fi floare la ureche.

sursa foto: internet
stefan robu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BUCURIA SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN,

Este timpul să ne bucurăm, este perioada sărbătorilor! Pe mulți dintre noi ne găsește fiind ocupați: să cumpărăm cadourile ideale pentru cei...