https://draft.blogger.com/blogger.g?blogID=6956326260215646207#templatehtml

Faceți căutări pe acest blog

vineri, 4 mai 2018

INTENȚIA SAU INTENȚIILE DORITE,

După ce ai început să îți recunoști deschis dorințele, mai există încă o etapă utilă, și anume transformarea dorințelor în intenții.  Intenția este un soi de combinație între ”vreau și mai aștept” să...  Un punct corect de plecare ar fi să intenționezi să faci tot felul de lucruri mărunte pe parcursul zilei. Nu numai că vei putea exersa, obținând astfel rezultate rapide, dar îți vei deschide noi căi de energie, atât de necesare, care nu au mai fost folosite până atunci. Și fiecare cale nouă înseamnă să primești mai mult de la acea energie ridicată a sursei în comparație cu ce ai primit până acum, așa că e mult mai simplu să te simți mai bine... ceea ce îți va aduce și mai multă energie.
Intențiile zilnice dezvoltă toate aceste noi deprinderi, pentru ca energia să zboare liberă. Cu cât avem mai multe intenții, cu atât folosim mai multă energie de frecvență mai ridicată, ce se poate transforma într-un drum cu două sensuri: cu cât o folosim mai mult, cu atât obținem mai mult. Acest lucru creează un soi de înveliș protector în jurul nostru.
Este foarte util să intenționăm să facem lucruri mărunte cât este ziua de lungă. Referitor la problemele mai mari, dacă intenționezi ca într-o anumită zi să ai o stare de bucurie, și în ceea ce privește dorințele majore, dacă vei transforma fiecare dorință într-o declarație de intenție și vei putea simți puterea în spatele ei,  vei fi uimit cât de multe vei realiza.
Trebuie să simți puterea din spatele acestor lucruri sau intenții atunci când vorbești despre ele. Simte autoritatea, forța de comandă, mușchii din spatele energiei pe care o emani.
Dar fii, totuși, precaut. Intenția este o dinamică în sine, de care nu trebuie să abuzezi și care nu trebuie transformată într-un obicei necugetat.

Îndrăznește să vrei indiferent că o numești intenție sau dorință, mobilizează-te și treci la treabă. Îndrăznește să vrei, îndrăznește să visezi la ceva nou. Îndrăznește să scoți la iveală din nou vechile tale visuri și să le pui în practică. Acordă-ți permisiunea de a vrea; de fapt, convinge-te să vrei. Alege apoi o dorință mai mică și începe să vorbești despre motivul pentru care vrei să ti se îndeplinească acel lucru, până când îți dai seama care sunt sentimentele tale reale. Înainte chiar să-ți dai seama, vei avea la îndemână manifestările fizice. Verifică ceea ce îți place sau ceea ce nu îți place referitor la lucrurile pe care le-ai obținut până acum în viață. Apoi treci peste sentimentul de vinovăție legat de faptul că îți dorești ceva și turează motorul dorințelor, fiindcă acestea aduc pasiunea, care atrage după sine bucurie, bucuria te face să ai și mai multe dorințe, iar tu poți crea în mod deliberat. Ești un inventator și un beneficiar, în același timp. Caută lucrurile materiale, fiindcă e ceva firesc, dar îndreaptă-ți atenția și către lucruri universale sau intangibile precum: vreau ca bucuria să îmi radieze sufletul, vreau ca toată familia să resimtă bucuria, vreau să știu că am diverse opțiuni, intenționez să învăț să îmi gestionez energia, intenționez să fiu conștient de sentimentele mele,intenționez să mă bucur de viață la maximum etc.
Ideea este să treci peste stigmatul faptului că îți dorești diverse lucruri și să le faci pur și simplu. Îndrăznește să vrei orice ți-ar face plăcere în lumea asta, fiindcă dorințele înseamnă să preiei controlul. Dorințele înseamnă să creezi.  Dorințele - și transformarea lor în realitate - înseamnă motivul tău de a exista. Și în asta constă adevărata bogăție a vieții.


sursa foto: internet
stefan robu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BUCURIA SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN,

Este timpul să ne bucurăm, este perioada sărbătorilor! Pe mulți dintre noi ne găsește fiind ocupați: să cumpărăm cadourile ideale pentru cei...