https://draft.blogger.com/blogger.g?blogID=6956326260215646207#templatehtml

Faceți căutări pe acest blog

vineri, 11 mai 2018

SINCRONIZARE SAU NU,

Cu cât te gândești mai mult la ceva, nu numai că vei atrage într-o măsură mai mare acel lucru, dar vei mai atrage și altceva - altceva care, întâmplător, este pe o frecvență similară.
Ai observat vreodată că atunci când un lucru începe să meargă prost, la fel îți merg toate? Asta pentru că vibrațiile pe care le transmiți se potrivesc cu alte elemente de pe aceiași lungime de undă. Dacă te gândești tot timpul la un lucru, creezi un soi de spirală a gândurilor care se mărește din ce în ce mai mult și atrage în interiorul ei și alte elemente.
Două lucruri sunt sigure: gândește-te suficient de mult la un lucru pe care nu îl vrei și fie îl vei atrage spre tine, fie el te va atrage pe tine.  În al doilea rând gândește-te la un lucru pe care nu îl vrei, având un anumit sentiment legat de acesta, și vei atrage  în mod automat alte evenimente nefericite de aceiași frecvență.
Așadar, cum trebuie să procedăm? Cum schimbăm aceste lucruri? Cu siguranță că nu putem urmări fiecare aspect pe care îl spunem sau la care gândim. Tot ce trebuie să facem este să revenim la geniul nostru magic - sentimentele - și să învățăm să identificăm cum ne simțim să transmitem un tip sau altul de energie și să aflăm cum să recunoaștem momentele în care ne simțim abătuți sau veseli, bine sau rău, lipsiți de sentimente sau cu adevărat fericiți. Tot universul răspunde la vibrații; acesta este legea după care funcționează. Atunci când resimți o stare de bucurie, de pasiune sau iubire - sau orice manifestare de fericire, aceste sentimente sunt interpretările noastre personale ale anumitor tipuri de vibrații. Pe de altă parte, atunci când avem sentimente de anxietate, de vină sau alte resentimente, și ele reprezintă interpretări ale vibrațiilor. Și nu uita de ce unele îți dau o stare mai bună decât altele; una este mai apropiată de sursă, iar alta nu.
Fiecare dintre noi suntem extensiile fizice ale unor elemente mult mai cuprinzătoare decât cele pe care le putem vedea, extensii ale unui Eu non fizic mult mai vast - Sursa noastră de energie - care tocmai se exprimă acum, în corpul uman.
Atunci când vibrăm într-o stare de sincronizare cu acea energie, ne simțim bine. Și invers: atunci când ne simțim abătuți, acest lucru se întâmplă fiindcă nu vibrăm la unison cu acea energie pură, pozitivă.
Astfel, cu cât ne sincronizăm mai mult cu sursa noastră de energie, cu atât ne simțim mai bine. Și cu cât ne desincronizăm mai mult de sursa noastră de energie, cu atât mai rău ne simțim.
Altfel spus, este firesc să te simți bine, dar nu normal pentru noi în acest moment. 
Orice altceva inferior acestei stări este nefiresc și, din nefericire, destul de normal pentru noi în acest moment.


Principala noastră problemă în ceea ce privește emoția negativă este aceea că doar foarte rar ne gândim că o avem. Cu toate acestea, dacă emitem pe aceiași frecvență de bucurie tot timpul, și nu o vibrație joasă, care numai bucurie nu este, vom transmite în mod excesiv prosperitate, afluență de succes - ca să nu mai menționăm fericirea sublimă, starea perfectă de sănătate și de bunăstare - atât de mult încât nici una dintre aceste stări nu vor mai conta.
Așa că iată explicația acestei stări pe care noi o numim normală, dar care, în 99% dintre cazuri, nu este altceva decât vibrație negativă.
Vibrația negativă de orice tip, de orice intensitate, indiferent de motivul care stă la baza ei, înseamnă că nu suntem conectați la Viață. Existăm, dar nu trăim. Este o mare diferență.
Vibrațiile negative înseamnă că ne-am îndepărtat de sursă. Vibrațiile negative apar atunci când refuzăm să ne gândim la ceea ce ne face fericiți. Vibrațiile negative apar în urma enunțurilor de tip nu vreau și este singurul loc din care provin.
Vibrațiile negative înseamnă că am închis ușa fericirii noastre. Nici una dintre dorințele noastre profunde nu se pot manifesta vreodată prin vibrațiile joase ale acestor enunțuri de tip nu vreau. Ele fac parte dintr-o frecvență diferită, numită bucurie, astfel încât se află la distanță de noi -  și încă la una destul de mare.
Este destul de simplu. Dorințele noastre se sincronizează cu vibrațiile ridicate ale ființei noastre interioare/eul extins, nu cu vibrațiile noastre negative.
Fiindcă ne aduc plăcere(indiferent de nivel), singura vibrație care se potrivește cu intenția noastră originală este bucuria. Nu se poate să ne gândim la ceea ce nu vrem și să ne așteptăm să obținem ceea ce vrem. Combinarea frecvențelor joase cu cele înalte nu va fi niciodată posibilă. Una o va depăși întotdeauna pe cealaltă, în funcție de care este mai dominantă în acel moment. Chiar și sentimentele de teamă moderată(într-un fel, povestea noastră de viață) închide ușa în fața abundenței și a bunăstării - drepturile noastre din naștere.
Așadar, la nivel fundamental, ne luptăm tot timpul cu propriul nostru scop.

sursa foto: internet
stefan robu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BUCURIA SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN,

Este timpul să ne bucurăm, este perioada sărbătorilor! Pe mulți dintre noi ne găsește fiind ocupați: să cumpărăm cadourile ideale pentru cei...