https://draft.blogger.com/blogger.g?blogID=6956326260215646207#templatehtml

Faceți căutări pe acest blog

marți, 8 mai 2018

CUM SĂ FII SATISFĂCUT,

Trucul prin care să transformi un enunț de tip nu vreau într-unul de tip vreau este acela de a găsi modalități de a te simți splendid în legătură cu acea dorință, și nu descurajat. Și nu contează dacă este o dorință mai veche care a fost uitată sau de o dorință nouă; procesul este același.
Așa că iată cum ne simțim bine - de fapt, extraordinar - în legătură cu faptul că ne dorim un lucru pe care nu îl avem sau pe care credem că este imposibil să îl obținem, sau pe care nu îl merităm să îl avem, sau pe care nu ni-l putem permite, fiind mult prea complicat pentru un creier obosit să își imagineze cum să procedeze.
Odată ce știi ceea ce vrei, trebuie să identifici locul sentimentelor aferent acestor dorințe și,  în același timp, să te îndepărtezi de locul sentimentelor legate de ceea ce nu îți dorești. Cu alte cuvinte simte și fii entuziasmat. Acum vibrezi în armonie cu eul tău extraordinar. Dorințele îți sunt încorporate cu bucurie în propriile vibrații, amplificându-se de fiecare dată când simți realitatea pentru mai mult de șaizeci de secunde. Ai înlăturat vibrațiile negative și vibrezi în funcție de acele energii capabile să îți aducă ceea ce îți dorești - starea de bine maximă.
Odată ce ai ajuns în acest loc, tu și dorințele tale sunteți practic unul și același lucru. și vei trăi în armonie cu ceea ce ai, indiferent despre ce este vorba. Atâta vreme cât nu petreci prea mult timp făcându-ți griji pentru motivul din care nu ai încă un anumit lucru, acea vibrație care denotă entuziasm și fericire pe care o transmiți atunci când te gândești la faptul că îl vei avea va atrage spre tine exact acel lucru. Doar despre asta este vorba, despre sentimentele plăcute - unul dintre cele mai importante elemente din viața de zi cu zi, pe care noi, ca specie, se pare că am uitat să le transformăm într-un obicei.

Pentru a ajuta la magnetizarea unei dorințe, trebuie să emitem cât mai multă energie  pozitivă.  Una dintre cele mai bune modalități de a face acest lucru este să discutăm motivele pentru care ne dorim ceva. Ce anume ne dorim este definitoriu, dar motivul este cel care îți reîncarcă bateriile și pune în circulație energiile.
Dacă te gândești la toate motivele pentru care îți dorești ceva, începi să simți acel lucru și devii mult mai pasionat. Și îți creezi astfel intervale mai mari de șaizeci de secunde în care să transmiți o energie care spune că îți dorești acel lucru.
Așadar, dacă îți stabilești aceste motive, oferi o trambulină propriilor tale dorințe. Fără o stare de bine referitoare la dorința ta, nu există magnetism; dacă nu există magnetism nu obții nimic.Întreabă-te tot timpul dacă vrei un anumit lucru și continuă să te întrebi, chiar și atunci când crezi că nu mai există alte răspunsuri. Astfel în scurtă vreme, te vei simți minunat, ajungând în stadiul în care vei atrage spre tine lucrurile bune.
Acum este momentul să faci apel la puterea voinței, pentru a rămâne pe acea vibrație cât de mult poți, poate peste o jumătate de oră sau, de ce nu, toată ziua. Dar chiar dacă este vorba doar de câteva minute, e suficient pentru ca morișca energiei să demareze. Nu uita, ai nevoie doar de șaizeci de secunde ca să ai aceleași gânduri la nivel vibrațional care să se transforme în energia corespunzătoare, apoi de alte șaizeci de secunde și de altele. Dacă ești de părere că trebuie să uiți de acel vis, fiindcă e imposibil, gândește-te la ceva care să te facă să te simți bine, turează-ți din nou motoarele și vei depăși imediat vibrația aferentă energiei negative.
Nu uita, Universul nu ne oferă lucrurile despre care vorbim, nici ceea ce merităm sau ceea ce  am fost destinați să avem. Universul ne oferă exact lucrurile la care vibrăm în fiecare moment al zilei. Nimic în plus, nimic în minus.

Chiar înainte să îți dai seama, Universul începe să răspundă la vibrațiile tale, prin mici semne,uimitoare coincidențe - toate acele piese magice necesare pentru a pune lucrurile cap la cap. Ele continuă să se producă până când totul este la locul lui, iar tu în mijlocul evenimentelor, trăind visul care mai demult părea imposibil.
Dar trebuie să îl guști, să îl simți, să îl miroși și să îl palpezi înainte ca el să se materializeze. Trebuie să vorbești despre el până când simți că îl trăiești, după care să discuți și mai mult, până când acele sentimente declanșate, elementul fundamental ajung la tine cât mai simplu posibil.

sursa foto:internet
stefan robu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BUCURIA SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN,

Este timpul să ne bucurăm, este perioada sărbătorilor! Pe mulți dintre noi ne găsește fiind ocupați: să cumpărăm cadourile ideale pentru cei...