https://draft.blogger.com/blogger.g?blogID=6956326260215646207#templatehtml

Faceți căutări pe acest blog

luni, 4 iunie 2018

ACŢIUNEA DEVINE BUCURIE,

M-ia luat mult mai mult decât ar fi trebuit să ajung la concluzia că nu ceea ce fac propriu-zis face diferența în viața mea, ci modul în care îmi direcționez energia. Am crezut mereu foarte tare că acțiunea este cuvântul magic, că nu poți obține nimic fără efort și fără osteneală. Adevărul este că indiferent ce am vrea să remediem, toate acele acțiuni disperate pe care le intreprindem vor avea doar un efect foarte mic asupra experienței noastre. Nu contează nici cum facem ceea ce facem sau în ce măsură o facem, nici cât de des, de vreme ce majoritatea acțiunilor sunt inițiate mai degrabă de energia negativă.
Ne confruntăm cu o situație care nu ne place, și în funcție de felul nostru de a fi, facem unul din două lucruri: cedăm în urma resemnării plină de frustrare și ne acceptăm soarta sau încălecăm pe cai mari și galopăm legați la ochi, în căutarea frenetică a unei acțiuni care să ne ajute să corectăm nedreptatea din fața noastră. În fiecare dintre situații, ne facem mai mult rău. Cu toate acestea, creația deliberată se rezumă la eliberarea unui flux de energie pentru a atrage, nu pentru a încerca să schimbăm cursul unui lucru Acest lucru nu funcționează niciodată. Nu poți ajunge în lumea altcuiva decât dacă ai fost invitat din punct de vedere vibrațional, așa cum nimeni nu îți poate invada lumea dacă tu nu i-ai trimis  o invitație vibrațională. În acel moment, în care ne concentrăm cu entuziasm asupra lucrurilor pe care le preferăm în viață, la noi ajung exact mișcările pe care trebuie să le facem, provenite dintr-un loc al inspirației. Acțiunea devine bucurie, ideile abundă. Deschidem forța creativă a vieții și vedem cum înaintăm pas cu pas, mai ușor sau mai greu, către direcția în care vrem să ajungem. Nu mai suntem niște simple persoane care reacționează; am devenit persoane care crează în mod deliberat.


Să recunoaștem, vor exista întotdeauna diferențe, asta însemnând inclusiv lucruri care nu ne plac. Pentru asta trăim și, sincer, asta ne bucură cel mai mult. Dar indiferent cât de dificilă sau fără ieșire pare problema, ea nu merită mai multă atenție decât e cazul, avertizându-ne, de fapt, asupra faptului că ne direcționăm greșit energia.În momentul în care sună un semnal de alarmă ca urmare a unei probleme și ai acea reacție automată de a acționa, liniștește-te pur și simplu și relaxează-te. Acest lucru te va ajuta să te gândești la altceva, ceea ce îți va schimba și sentimentele, dar și modul în care vibrezi, permițând universului și eului tău extins să preia controlul.
Astfel, contrar convingerilor comune, nu trebuie să organizezi totul ca la carte înainte de a-ți permite să te simți bine. Singurul lucru care trebuie să îl faci atunci când ai o problemă este să nu te mai gândești la ea, să nu reacționezi și să găsești o modalitate de a te simți bine.
Nu uita că nevoia de a schimba ceva va duce mereu la transmiterea  unei energii negative, pe care o vei avea și tu. Găsirea unei căi prin care să fii încântat de ceea ce se va schimba va duce la un flux de energie pozitivă, care îți va permite să faci ceea ce vrei. Nu te mai simți tensionat, în schimb, spune-ți ție însuți că, indiferent cât de neplăcute ți se pot părea problemele în acest moment, cu siguranță poți găsi o modalitate de a te simți bine în ciuda a ceea ce se întâmplă.
Vor apărea apoi și răspunsurile și oportunitățile și în scurtă vreme vei descoperi și alte modalități prin care să schimbi situația existentă.
Îndreaptă-ți atenția asupra a ceea ce se poate întâmpla și nu asupra a ceea ce se întâmplă acum și cufundă-te în toate acele sentimente minunate pe care le vei avea atunci când vei ajunge la destinație.

sursa foto: internet
stefan robu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BUCURIA SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN,

Este timpul să ne bucurăm, este perioada sărbătorilor! Pe mulți dintre noi ne găsește fiind ocupați: să cumpărăm cadourile ideale pentru cei...