https://draft.blogger.com/blogger.g?blogID=6956326260215646207#templatehtml

Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 27 iunie 2018

ZÂMBETUL INTERIOR,

Zâmbetul acel sentiment care îți dă o senzație plăcută, acea euforie de fericire. Nu un rânjet prefăcut, ci un zâmbet tandru, precum cel al unui copil căruia i-ai cumpărat jucăria mult dorită. Este un zâmbet de exterior, dar provine dintr-un sentiment profund, din interiorul tău. Pe măsură ce scoți acest sentiment la iveală, te trezești zâmbind din străfundul ființei tale. Te afli în starea pe care eu o numesc zâmbet interior - o senzație extrem de caldă și de plăcută. La început, sentimentul va fi unul foarte, foarte subtil. Nu aștepta ca o tornadă să te lovească drept în față, ci doar o delicată - dar notabilă - schimbare de energie - pe care o vei resimți ca venind din interiorul tău, alteori din inimă, uneori din creștetul capului iar alteori de deasupra ta.. Dacă nu o resimți în primă fază, nu-ți face griji. Exprimă-ți pur și simplu dorința către univers sub formă de intenție dacă este cazul, și cu siguranță se va îndeplini. Astfel că într-o secundă sau două, visarea cu ochii deschiși se va întâlni cu zâmbetul interior, iar energia ta se va schimba în mod radical. Este o stare de bine instantanee și o amplificare imediată a frecvenței, însoțită de un zâmbet cald afișat la exterior și de altul care provine din interiorul tău.

Sentimentul de frecvență ridicată pe care ți-l dă zâmbetul interior este foarte bun, dar dificil de menținut sau de intensificat dacă nu ai la îndemână un alt sentiment mult mai familiar cu care să-l înlocuiești. Așa că alege dintr-o paletă largă, precum aprecierea, recunoștința, admirația etc. și folosește-l ca vibrație predominantă, de exemplu:
-demarezi totul cu un zâmbet cât mai cald și mai tandru cu putință.
-imediat după aceea, în timp ce mai ai încă pe figură acel zâmbet fizic, îți sondezi interiorul și ajungi la sentimentul care a declanșat acel zâmbet, până când poți resimți acel zumzăit specific, indiferent cât de slab ar fi.
-odată ce ai detectat zâmbetul interior, înlocuiești acea senzație de căldură cu o savoare specială, aleasă în funcție de propriile preferințe, de exemplu: afecțiune, entuziasm sau pur și simplu încântare în stare pură. Alege acel sentiment care îți este mai la îndemână și păstrează-l cât mai multă vreme.
-(opțional) dacă vrei, acum este momentul potrivit, dată fiind energia ridicată de care dispui, de a te concentra pe o anumită dorință/intenție, dar nu face acest lucru până când nu ai experimentat pașii anteriori(în special al treilea).
Cu cât practici mai mult acest lucru, cu atât mai repede ai putea  să îți amplifici energiile. Ideea este însă că poți învăța cum să îți manipulezi energia, moment în care începe distracția adevărată, și nu renunța, nu renunța niciodată.

sursa foto: internet
stefan robu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BUCURIA SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN,

Este timpul să ne bucurăm, este perioada sărbătorilor! Pe mulți dintre noi ne găsește fiind ocupați: să cumpărăm cadourile ideale pentru cei...