https://draft.blogger.com/blogger.g?blogID=6956326260215646207#templatehtml

Faceți căutări pe acest blog

marți, 12 iunie 2018

ENERGIA GENERATĂ, CAUZE,

Admirație, prețiozitate, apreciere, recunoștință, încântare, respect venerație. Ai putea avea aceste sentimente de fiecare dată când îți dorești? Ai putea scoate din fundul pălăriei, asemenea unui magician, admirația sau încântarea? Dar respectul? Te poți uita la ceva - indiferent despre ce este vorba - și să ai pe loc o senzație de căldură și de respect față de acel obiect lipsit de viață?Să fii excitat înseamnă de obicei să fii pregătit pentru o partidă de sex, dar nu despre asta voi vorbi aici.  Noul nostru tip de încântare este o trecere intenționată și conștientă a propriului eu către o frecvență mai ridicată care să ne facă să vibrăm chiar acum... de fiecare dată când este nevoie... tot timpul ... cât de des posibil... oră de oră chiar sau oricând este cazul! 
Dacă nu înveți să îți ridici frecvența tot timpul, nu ai nici cea mai mică șansă să devii un creator deliberat. Ceea ce, din nefericire, înseamnă că vei rămâne pentru totdeauna un creator obișnuit.
De vreme ce bazele schimbării frecvențelor nu a fost niciodată o materie care să se studieze la scoală, a devenit o abilitate pe care trebuie să o deprindem pe cont propriu.La urma urmei, energia este energie indiferent de cauza care a generat-o.

Arta de a te simți bine nu este chiar același lucru cu a te simți pe deplin împlinit, astfel că va trebui să învățăm chiar acum cum să procedăm. Uneori, pentru această schimbare, avem nevoie de un stimul(mai mic sau mai mare); alteori, poți observa că faci schimbul cât ai ai clipi din ochi. Însă indiferent despre ce este vorba, ideea este să faci această schimbare. Cum? Există trei metode mai importante prin care putem începe să ne simțim mai bine. Prima se referă la faptul că trebuie să te gândești la orice lucru care îți face plăcere. Cea de a doua presupune să stai de vorbă cu tine însuți până când ajungi la o schimbare de vibrație. Cea de a treia, se numește visare cu ochii deschiși, care te va ajuta să îți schimbi chiar acum modul în care vibrezi. Visarea cu ochii deschiși este una dintre cele mai simple și mai rapide modalități de a ne amplifica vibrațiile. Așa cum era de așteptat, diferitele situații presupun tehnici diferite. Uneori va avea succes o anumită abordare,, alteori sunt necesare două sau trei metode care să ne facă să nu mai fim dependenți de emoțiile negative. Unul dintre motivele pentru care tehnica este atât de simplă ar fi acela că o poți folosi imediat. Odată ce s-a activat  - o senzație pe care o poți avea într-o secundă - întregul tău corp va vibra la o frecvență mai mare, și ești deja în armonie cu eul tău. De aceea visarea cu ochii deschiși este atât de amuzantă. Prin intermediul emoției, produci o senzație fizică evidentă, pe care să o folosești pe post de indicator al modificării vibraționale care a avut loc în corpul tău. Întregul proces este foarte, foarte rapid și, gata, te-ai conectat la energia potrivită.

sursa foto: internet
stefan robu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BUCURIA SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN,

Este timpul să ne bucurăm, este perioada sărbătorilor! Pe mulți dintre noi ne găsește fiind ocupați: să cumpărăm cadourile ideale pentru cei...