https://draft.blogger.com/blogger.g?blogID=6956326260215646207#templatehtml

Faceți căutări pe acest blog

marți, 3 iulie 2018

PUTEREA PIETRELOR DE TEMELIE,

Vor exista momente în care o anumită dorință, intenție se află la o distanță atât de îndepărtată de noi încât nu știm cum ne vom simți, în special dacă este vorba despre ceva de natură emoțională sau o problemă spirituală - de exemplu, o legătură mai strânsă cu d-zeu. Cum găsim locul aferent sentimentelor pentru ceva ce nu am experimentat niciodată - sau decât foarte rar? Sau vor exista momente în care ne dorim să scăpăm sau să ne îndepărtăm de un anumit lucru care ni se întâmplă sau pe care îl avem, dar, cu toate acestea, nu știm sigur ce se va întâmpla, cu excepția faptului că ne vom simți mai bine ca acum. Cum identifici locul unor asemenea sentimente nebuloase?
Există mai multe metode, iar pe prima dintre ele o știm deja. Te gândești la ce sentimente vei avea dacă ți va îndeplini dorința, vorbești despre ele cu toate emoțiile de care poate fi capabilă propria ta imaginație. Aceasta este calea directă. Mai există una, indirectă, la care eu personal apelez cu mult respect, de obicei pentru sentimentele puternice, care provin din amintiri personale foarte dragi mie. Cu toții avem așa ceva, acele momente speciale din viață pe care nu le putem nici uita vreodată, nici să le descriem prin cuvinte, momente pe care le putem considera o adevărată epifanie.  Ele sunt  adevărate pietre de temelie, închise pentru totdeauna în lada noastră secretă de comori. Într-o noapte liniștită, când încep să apară stelele și aerul să se umple de miresmele nopții, îți găsești un loc confortabil, te relaxezi în frumusețea momentului și începi să te gândești la aceste momente speciale.
Sau când te uiți pe fereastră dimineața devreme, urmărind soarele cum se ridică spre înaltul cerului, îți revin în memorie acele momente. Îndreaptă-te spre ele și lasă-te purtat de experiență.
Care este savoarea acestei pietre de temelie pentru tine?  E vorba de venerație, de dragoste nețărmurită sau de o revelație spirituală? Poate despre mulțumirea supremă, bucurie imensă sau frivolitate lipsită de sens. Sentimentele nu trebuie etichetate,  ci considerate pur și simplu o adevărată comoară a ființei tale.

Așadar, atunci când nu găsești altă cale de a avea sentimentele pe care ți le dorești sau în momentele de disperare, când nimeni și nimic nu îți poate alina durerea, când nu te poți simți sub nici o formă mai bine, apelează la această piatră de temelie, fiindcă aici vei găsi liniștea pe care ți-o dă dragostea necondiționată primită din partea eului tău. Atunci când cunoștințele tale și conștientizarea de care ești capabil se află în acest loc aferent sentimentelor, tu și eul tău formați un întreg, iar tu  nu te vei mai concentra pe blocajul emoțional și nici pe suferința pe care o resimți.
Poartă-ți dorințele până la nivelul acelor energii vindecătoare pe care le au sentimentele pe care le scoți la suprafață. Nu face nimic altceva decât să prețuiești aceste momente. Vei ști că totul va fi bine.
Magia aprecierii - există doar trei stări în care ne putem afla de-a lungul unei zile. Dacă am putea fi  puțin mai conștienți în care dintre ele ne aflăm la un moment dat, am face un pare pas înainte, către schimbarea propriilor vibrații.
Modul victimă - este tipul acela de gândire precum: vai dragă iar mi sa întâmplat asta și eu nu pot face nimic, prin care nu ajungem nicăieri, ci ne învârtim în niște cercuri negative, atrăgând mereu înspre noi aceleași lucruri dintotdeauna.
Modul de plutire - în modul de plutire, nu ne aflăm nici sus, nici jos, ci ne târâm pur și simplu prin viață. Nu ne îndreptăm energia către nimic și cu siguranță nu atragem nimic înspre noi. În modul de plutire, nu numai că experimentăm rezultatele propriul nostru flux de energie prost direcționat, dar și pe al tuturor celorlalți. Extrem de neplăcut. Și asta facem cu toții în cea mai mare parte a timpului.
Modul superior - Te-ai trezit!  Ai pornit la drum. Frecvențele tale ridicate deja nu mai atrag vibrațiile negative ale celorlalți. Ești alimentat cu energie pozitivă în stare pură, aceea a stării de bine, vibrând în armonie cu eul tău, transmițând energie pozitivă și atrăgând evenimentele pozitive, simțindu-te în același timp în siguranță. Ne vom afla întotdeauna și invariabil într-unul dintre cele trei moduri de funcționare. Scopul nostru este, desigur, de a intra în ultima categorie cât mai des posibil, motiv pentru care trebuie să căutăm energia înaltă a aprecierii.
Vibrația tipică aprecierii este cea mai profundă și mai importantă frecvență pe care o putem avea, fiind cea mai apropiată de iubire.
Atunci când apreciem ceva sau pe cineva,  ne aflăm într-o armonie vibrațională perfectă cu sursa noastră de energie - cea a lui d-zeu.

O poți deprinde direct sau pe ocolite, nu contează. Important este să știi, că un minut în care transmiți energia intensă a aprecierii face mai mult decât mii de ore petrecute ca victimă sau pe linia de plutire. Atenție, însă! Nu trebuie să te gândești la apreciere, ci să o simți. Nu poți lua decizia de a aprecia pe cineva și să o faci pur și simplu. Ca să funcționeze, trebuie să fie prezentă și o emoție aferentă semnificativă, izvorâtă din adâncul sufletului.
Vibrația tipică aprecierii este cea mai înaltă și mai rapidă vibrație pe care o putem folosi în cazul atracției. Dacă apreciem ceva sau pe cineva... cât e ziua de lungă... vom avea în mod garantat raiul pe pământ în cea mai scurtă vreme, trăind fericiți, în completă siguranță și mai aproape de d-zeu.


sursa foto:internet
stefan robu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BUCURIA SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN,

Este timpul să ne bucurăm, este perioada sărbătorilor! Pe mulți dintre noi ne găsește fiind ocupați: să cumpărăm cadourile ideale pentru cei...