https://draft.blogger.com/blogger.g?blogID=6956326260215646207#templatehtml

Faceți căutări pe acest blog

marți, 24 iulie 2018

VISE ALE VIITORULUI TĂU,

Dacă există lucruri pe care le dorești, dar cu care nu ai avut nici o tangență până acum în viața ta... de exemplu îți dorești să-ți meargă bine, dar nu ți-a fost niciodată bine; sau îți dorești să fii prosper, dar nu ai fost niciodată, sau îți dorești un partener iubitor, dar nu ai avut niciodată... vorbește cu ființa ta interioară despre ce vrei și de ce vrei.
Și lasă-ți ființa interioară să-ți ofere, în stare de vis, imagini prin care energia să se reverse asupra ta, imagini care vor determina ca starea ta vibrațională să fie aceiași cu cea a dorinței iar apoi Legea Atracției le va aduce în viața ta.
Visele tale sunt manifestări ale punctului tău de atracție, astfel că poți evalua visele pentru a afla starea vibrațiilor tale. Visele sunt un fel de avanpremiere tainice a ceea ce urmează să vină; altfel, dacă evaluezi conținutul viselor, poți deseori determina punctul de atracție și apoi, dacă nu vrei să trăiești cu visele tale, poți face ceva pentru a le schimba.

Ca rezultat al influenței mediului înconjurător asupra gândirii tale, poți revărsa energia asupra situațiilor dezastruoase, asupra unui corp ce nu funcționează bine etc.
Este ca atunci când ființa ta interioară, care este conștientă că proiectezi o stare de negativism în viitorul tău, îți poate oferi un vis în care îți arată încotro te îndrepți.
Astfel că, atunci când te trezești, spui: ah nu vreau asta, ca apoi să spui, dar ce vreau? și de ce vreau? Și să începi să îndrepți energia către ce vrei, schimbând viitoarea experiență. Punctul tău de atracție va continua să se îmbunătățească, indiferent cât de bun este acum. Relația ta cu fiecare subiect va fi mai bogată și mai satisfăcătoare, iar Legea Atracției îți va trimite chiar mai mulți oameni, locuri, experiențe și lucruri minunate, de care să te bucuri.

sursa foto: internet
stefan robu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BUCURIA SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN,

Este timpul să ne bucurăm, este perioada sărbătorilor! Pe mulți dintre noi ne găsește fiind ocupați: să cumpărăm cadourile ideale pentru cei...