https://draft.blogger.com/blogger.g?blogID=6956326260215646207#templatehtml

Faceți căutări pe acest blog

luni, 1 martie 2021

DIN CAUZA TA, TOTUL ARATĂ AȘA DE BINE,

Tu ești un artist care nu doarme niciodată, rearanjând încontinuu, chiar dacă inconștient, imaginile din viața ta cu pensula gândurilor tale. Picturile tale pot fi haotice sau geniale, în funcție de convingerile tale.  Manifestarea gândurilor nu este un proces magic, ci unul din principiile timpului și spațiului, care operează fără nici o excepție, indiferent dacă ești bogat sau sărac, bolnav sau sănătos, conștient sau inconștient.  Dacă devii conștient de mecanism, tu ai automat avantajul de a-l  putea folosi în direcția dorită de tine.

Manifestarea gândurilor în realitatea fizică nu este ceva nou, dar adevărata magie începe atunci când cineva are curajul să viseze, să se gândească la ceva complet nou, să își stabilească obiective care la ora actuală par foarte departe de posibilitățile sale imediate și să aibă îndrăzneala de a crede că se vor îndeplini.  Timpul și spațiul operează prin transformarea gândurilor în realitate. Regula se aplică tuturor oamenilor, dar primul salt din lumea cunoscută în cea necunoscută reprezintă marele secret care stă la baza oricărui proces creator.. Într-un singur moment fantastic, atunci când te avânți și visezi la ceea ce îți dorești, tu realizezi practic partea cea mai grea a procesului creator: îndrăzneala de a visa. 

Convingerile stereotipe ale societății și dogmele epocii, care doresc să ne limiteze la siguranța gândurilor deja gândite, ne învață să fim conservatori, prudenți și grijulii.  Dar de ce am fi astfel?  De ce ne-am putea teme?  La urma urmelor, suntem ființe spirituale eterne, și nimic din ce am face nu ar putea schimba acest lucru.  De aceea, îndrăznește să visezi și să crezi în visele tale, dezlănțuind astfel procesul manifestării.

Gândurile cele mai spectaculoase capătă formă la fel ca și cele banale, și fără un efort mai mare!

sursa foto: internet

Ștefan  Robu
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BUCURIA SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN,

Este timpul să ne bucurăm, este perioada sărbătorilor! Pe mulți dintre noi ne găsește fiind ocupați: să cumpărăm cadourile ideale pentru cei...