https://draft.blogger.com/blogger.g?blogID=6956326260215646207#templatehtml

Faceți căutări pe acest blog

vineri, 12 martie 2021

CONVINGERI INFINITE,

Deseori oamenii se plâng spunând că le este greu să își schimbe părerile și convingerile întru-cât acestea sunt înconjurate în mister, fiind ascunse în subconștientul lor.  În realitate, chiar și această afirmație nu reprezintă altceva decât o simplă părere, o simplă convingere. De altfel, chiar dacă ai o astfel de convingere nu o lăsa să te împiedice să faci tot ce îți stă în puteri. Nu porni de la premisa greșită că nu vei putea progresa până când nu te vei elibera de toate convingerile tale negative. Fă tot ce îți stă în puteri, dar nu uita să te simți confortabil. Urmează-ți instinctele și impulsurile interioare, iar pe măsură ce vei progresa, te vei ridica pe nivele din ce în ce mai înalte ale înțelegerii, oferindu-ți astfel noi perspective. Printre altele, vei începe să vezi lucruri care la început ți se păreau invizibile, iar progresul făcut te va conduce către o putere personală din ce în ce mai mare.

Bucură-te de viață chiar acum. Trăirea viselor tale în măsura în care acest lucru este posibil în momentul prezent este unul din cele mai eficiente lucruri pe care le poți face în vederea lărgirii sistemului tău de convingeri pozitive. Dacă cineva a făcut ceva, cu toții putem face același lucru pentru că suntem alcătuiți din același material. Cu toții ne scriem singuri regulile pe care ne propunem să le urmăm, alcătuite din tot ceea ce trebuie și nu trebuie să facem. Totul depinde de gândurile noastre pentru care optăm și în a-ți alinia convingerile cu visele tale.

Gândurile noastre reprezintă scânteia creatoare care pune toate lucrurile în mișcare, inclusiv timpul și spațiul, iar convingerile noastre ne spun ce trebuie și ce nu trebuie să gândim. Cu excepția unui mic număr de convingeri împărtășite la nivel colectiv, noi suntem sclavii unor reguli care ne guvernează în întregime cele mai profunde aspecte ale vieții: convingerile noastre. Vestea bună este că atât timp cât ne aflăm în dimensiunea spațio - temporală, noi putem crede orice dorim, din motive știute numai de noi, iar ceea ce credem se va transforma în realitatea noastră. Gândește-te la aceste idei și reflectează cât mai profund asupra lor, analizează-le pe toate fețele. Dacă descoperi aspecte care nu par să aibă sens, pune-ți întrebări și caută răspunsuri care să le dea un sens. 

Încearcă să înțelegi, în propria ta manieră, că există adevăruri profunde legate de realitatea în care trăim, care pot fi cunoscute și care revelează în mod evident propria noastră putere creatoare. Dacă cauți vei găsi, bate și ți se va deschide.  Crede și voința ta se va împlini.

sursa foto: internet
ștefan robu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BUCURIA SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN,

Este timpul să ne bucurăm, este perioada sărbătorilor! Pe mulți dintre noi ne găsește fiind ocupați: să cumpărăm cadourile ideale pentru cei...