https://draft.blogger.com/blogger.g?blogID=6956326260215646207#templatehtml

Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 3 martie 2021

O SCHIMBARE!,

Pentru a-ți trăi viața la care visezi, tu trebuie mai întâi de toate să îți fixezi obiective și să focalizezi asupra lucrurilor pe care ți le dorești, iar apoi să faci un efort minimal în direcția realizării lor.  Dacă gândurile tale tale trec prin lentilele convingerilor tale fără a fi modificate sau distorsionate( respectiv în cazul în care convingerile tale sunt aliniate cu visele tale) ele produc o impresie. În sfârșit, urmează manifestarea intenției tale în timp și spațiu, la care poți asista cu credință(uneori și cu răbdare).  Credința se referă la convingerea că această înșiruire de evenimente va conduce la un obiectiv identic cu cea din mintea ta, ca urmare a acțiunii principiilor care acționează în Univers.

Mai există un element necesar pentru a-ți crea un obiectiv, pe care toată lumea îl consideră de la sine înțeles.  Este un ingredient simplu, dar esențial, și anume : înțelegerea. Este vorba de înțelegerea întregului proces.  Dacă înțelegi perfect procesele și principiile care operează în Univers și dacă îți joci bine propriul rol, tu îți vei trăi viața visată. Procesul este pur și simplu inevitabil.  Fără o înțelegere elementară a principiilor care operează în dimensiunea spațio - temporală, cum ai putea spera să produci vreodată în mod deliberat o schimbare?

Înțelegerea este elixirul vieții.  Cu riscul de a mă repeta, doresc să subliniez o dată în plus că secretul puterii personale constă în a înțelege că viața se bazează pe o serie de principii inviolabile pe care te poți baza și pe care poți construi orice realitate îți dorești.  Fără o înțelegere elementară a principiilor care operează în dimensiunea spațio - temporală, cum ai putea spera să produci vreodată în mod deliberat o schimbare? 

Dacă nu înțelegi mecanismul vieții, este imposibil să nu îți faci griji referitoare la probabilitatea de împlinire a viselor tale, la meritele tale,  sau la norocul tău. Te trezești adeseori la momentul oportun, dar în locul în care nu ar trebui să fii, sau în locul potrivit într-un moment inoportun, tu ești convins că trebuie să te lupți pentru a obține ceea ce îți dorești, eventual ca o pedeapsă sau pentru a-ți forma caracterul.

În realitate, toate acestea reprezintă simple convingeri limitatoare.  Cei drept, viața poate fi  foarte imprevizibilă atunci când nu înțelegi rolul tău și al gândurilor tale.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BUCURIA SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN,

Este timpul să ne bucurăm, este perioada sărbătorilor! Pe mulți dintre noi ne găsește fiind ocupați: să cumpărăm cadourile ideale pentru cei...