https://draft.blogger.com/blogger.g?blogID=6956326260215646207#templatehtml

Faceți căutări pe acest blog

vineri, 19 martie 2021

DA TU; DA ACUM,

Meriți oare să te bucuri de visele tale? În ceea ce privește întrebarea dacă meriți sau nu să te bucuri de visele tale, îți pot spune că oamenii suficient de vrednici pentru a se afla în dimensiunea spațio - temporală și pentru a gândi sunt automat vrednici să se bucure de tot ce își pot imagina vreodată, indiferent cine sunt, ce au făcut și cât de rău se consideră ei înșiși sau sunt considerați de ceilalți oameni!  În esență, dacă încă te mai afli  în această lume,  înseamnă automat că meriți să te bucuri de împlinirea viselor tale, căci ar fi imposibil să te afli  în această lume fizică dacă nu ai fi iubit necondiționat - într-o măsură care depășește cu mult imaginația ta -  de către întregul Univers.  De altfel, așa se și explică existența ta: tu exiști pentru că ești iubit. Mai mult decât atât, tu ești iubit în egală măsură indiferent dacă te afli sau nu în această lume, căci oriunde te-ai afla, tu ai continua să fii una cu dumnezeu. Nu există nici o altă posibilitate.

Ca să înțelegi mai bine propria putere, iată o modalitate nouă de a-ți privi viața. Gândește-te la cineva care trăiește deja viața pe care visezi să o duci tu, de pildă la o persoană realizată în domeniul care te interesează. În continuare, întreabă-te în ce măsură sau folosit persoanele respective de capacitățile și de talentele lor pentru a manipula personal lumea fizică.. Au orchestrat ele toate coincidențele norocoase de care sau bucurat în această viață? Sau folosit în mod genial de creierul lor logic? Nici vorbă! Aceste persoane sunt oameni la fel ca tine. Din punct de vedere fizic, nu ar putea vorbi sau merge fără ajutorul Universului, indiferent dacă își dau seama sau nu de acest lucru!  Singurul lucru pe care l-au făcut mai bine prin comparație cu majoritatea oamenilor a fost să se folosească de magia Universului. De aceea, ar trebui să te gândești la ei ca la niște exemple perfecte ale tuturor lucrurilor pe care le poate face pentru tine Universul. Prin convingerile lor, ei au angrenat Universul să facă pentru ei toate lucrurile pe care tu ai crezut că trebuie să le faci personal pentru a ajunge în poziția lor!

Contemplă-ți acum propria viață și amintește-ți de toate experiențele minunate care ți sau petrecut vreodată și care reprezintă dovezi că magia chiar există. Oferă-i Universului creditul pentru toate realizările tale din trecut, astfel încât să te conectezi mai bine cu el.. Gândește-te că dacă ai putut avea o dată parte de astfel de experiențe miraculoase, cu siguranță poți avea parte de ele și în continuare, ori de câte ori vei dori.  Mai mult de atât, toate visele tale reunite nu înseamnă un efort prea mare din partea acestui Univers magic și infinit, care te ține în palma sa.

sursa foto: internet

Ștefan Robu 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BUCURIA SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN,

Este timpul să ne bucurăm, este perioada sărbătorilor! Pe mulți dintre noi ne găsește fiind ocupați: să cumpărăm cadourile ideale pentru cei...