https://draft.blogger.com/blogger.g?blogID=6956326260215646207#templatehtml

Faceți căutări pe acest blog

marți, 16 februarie 2021

VIAȚA TRĂITĂ ÎNTR-O LUME PLINĂ DE CREATORI,

 

Să nu iuți că atunci când vine vorba de modelarea propriului tău destin și de vizualizare a vieții pe care o visezi, viața și gândurile tale îi influențează într-un fel sau altul și pe ceilalți oameni. La modul general, pentru a fi manifestate, gândurile tale trebuie să se încadreze în parametrii de bază ai convingerilor culturale și sociale ale epocii în care trăiești, pentru a evita astfel violarea experienței altor visători(aventurieri). Vestea cea bună este următoarea: conștiința globală a umanității se transformă la ora actuală și din ce în ce mai mulți oameni se trezesc din punct de vedere spiritual, rezonând cu adevărul puterii și măreției lor. Apar astfel peste noapte noi posibilități și noi potențiale, care vor permite noi moduri de a gândi și noi manifestări uluitoare. Ceea ce vreau să spun este că atunci când operezi într-o realitate împărtășită, așa cum se întâmplă în cazul nostru, influența ta asupra altor persoane este în totalitate determinată de acestea.  Dacă ai de a face cu o masă mare de oameni, experiențele pe care le poți crea trebuie să se încadreze în convingerile colective ale epocii.

Asta nu înseamnă că nu poți crea sau face alte lucruri care nu au mai fost făcute până la tine, întru-cât conștiința globală se așteaptă la astfel de realizări  și chiar la anumite miracole. Dacă manifestarea gândurilor tale interferează însă cu alte vieți, tu operezi într-un spațiu comun care conține inclusiv, gândurile, convingerile și așteptările celorlalți oameni. Așa cum spuneam mai sus, oamenii din viața ta care pot fi afectați de gândurile tale știu deja la ce să se aștepte, așa cum și tu știi care sunt visele lor și direcția în care ar putea-o apuca viața lor. Speranțele și temerile tale se potrivesc cu ale lor, și invers.

    Cu toții am fost atrași într-o comunitate sau alta de modul nostru comun de a gândi și de obiectivele noastre complementare, fapt valabil atât pentru cercul nostru de prieteni cât și pentru poporul în mijlocul căruia trăim. Dacă te afli într-o situație în care ți-ai dori să influențezi cursul pe care merge o altă persoană, gândurile tale nu o pot influența decât în măsura în care aceasta îți va ceda puterea ei prin convingerile adoptate și prin așteptările sale referitoare la viață. Ea are dreptul la o intimitate pe care nu mă îndoiesc că ți-ai dori-o și tu dacă rolurile sar inversa și dacă altcineva ar încerca să-ți influențeze viața. În plus, influența pe care o poți exercita asupra unei alte persoane depinde de motivațiile și de dorințele tale. Dacă ești bine intenționat, gândurile tale pot ajuta persoana în cauză, întru-cât vor fi primite împreună cu iubirea pe care ai transmis-o, trezind astfel speranțe și eventuala conștientizare a opțiunilor pe care le are persoana în cauză. Pe de altă parte, dacă motivația ta este egoistă(ceea ce nu înseamnă neapărat ceva rău), este mult mai bine să uiți de persoana respectivă și să te focalizezi exclusiv asupra obiectivului pe care ți-l dorești.

Nu trăi decât pentru a fi cel care ești cu adevărat. Tu ești prima și ultima speranță a Creației de a-ți juca rolul creat chiar de tine, iar această șansă nu se va mai repeta vreodată.

sursa foto: internet

ștefan robu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BUCURIA SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN,

Este timpul să ne bucurăm, este perioada sărbătorilor! Pe mulți dintre noi ne găsește fiind ocupați: să cumpărăm cadourile ideale pentru cei...