https://draft.blogger.com/blogger.g?blogID=6956326260215646207#templatehtml

Faceți căutări pe acest blog

vineri, 5 februarie 2021

Nu-ți mai confunda gândurile, dorințele cu nevoile,

Dorințele te îndreaptă întotdeauna în direcția în care vrei să mergi, în timp ce conceptul de nevoi presupune adeseori o lipsă sau ceva incomplet. De aceea dorințele te fac să privești cu speranță în viitor, în timp ce nevoile te determină să-ți focalizezi atenția asupra condițiilor prezente nesatisfăcătoare. Atunci când dorești să introduci în viața ta o schimbare, focalizează-te asupra noilor achiziții pe care le anticipezi, și nu asupra lipsurilor actuale. Focalizarea asupra lipsurilor le perpetuează pe acestea și îți oferă toate motivele de a te simți dezamăgit, astfel încât drumul tău către schimbare începe într-o manieră nefericită. Pe de altă parte, focalizarea asupra lucrurilor pe care ți le dorești îți dă putere și te face să freamăți de anticipare. În plus, ea pune în mișcare forțele Universului care îți vor împlini dorința. De aceea, ori de câte ori dorești să introduci o schimbare în viața ta, abordeaz-o din perspectiva dorinței și a puterii tale, nu din cea a nevoilor și a neputinței, astfel încât să percepi drumul care va urma ca pe o aventură și ca pe o alegere personală.

Ai încredere în Univers, în principiile lui și în aspectele superioare ale ființei tale, care operează în numele tău având întotdeauna în vedere interesul tău suprem. Nici măcar nu trebuie să ceri anumite lucruri specifice pentru ca viața să îți ofere cele mai sublime surprize și să îți facă cele mai grozave cadouri. Dacă îți vei focaliza gândurile și dorințele asupra fericirii pure, tu vei inspira Universul să te facă fericit din toate punctele de vedere, așa cum vrei să definești tu fericirea. Dacă nu concepi fericirea fără o abundență materială, Universul știe acest lucru, așa că îți va oferi la pachet și abundența împreună cu fericirea. În acest caz, dacă ai dorința sinceră de a fi fericit și depui un efort fizic minimal în această direcție, nu mai trebuie să vizualizezi abundența pentru a te trezi că de fapt o ai.  Nu trebuie să devii un obsedat de gândurile tale, fii doar conștient de ele și pornește de la premisa că acestea nu te vor trăda, la fel cum nu te va trăda nici Universul. Eliberează-ți mintea și las-o să rătăcească și să exploreze singură realitatea. Ai încredere în ea, căci nu există minte umană care să nu fie creativă, spontană și cum sunt gândurile noastre sunt si manifestările noastre. Atât timp cât pilotul nostru spiritual este fixat automat pe succes, iar Universul lucrează neîncetat în favoarea ta, nu ai de ce să te aștepți la altceva decât la cele mai plăcute surprize.

sursa foto: internet

ștefan robu



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BUCURIA SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN,

Este timpul să ne bucurăm, este perioada sărbătorilor! Pe mulți dintre noi ne găsește fiind ocupați: să cumpărăm cadourile ideale pentru cei...