https://draft.blogger.com/blogger.g?blogID=6956326260215646207#templatehtml

Faceți căutări pe acest blog

marți, 2 februarie 2021

ACCEPTĂ-TE AȘA AȘA CUM EȘTI ACUM,

Acceptă tot ce ai fost vreodată, pornind de la premisa că ai făcut întotdeauna ce ai putut mai bine, ținând cont de nivelul tău de înțelegere la momentul respectiv. Toate lucrurile pe care le-ai făcut la viața ta au făcut posibilă perspectiva iluminată pe care o ai la ora actuală.

Printre altele, acceptarea de sine înseamnă să te ierți pentru așa-zisele greșeli. De bună seamă, acest lucru nu este posibil decât dacă ți-ai asumat întreaga responsabilitate pentru viața ta, ceea ce nu înseamnă că trebuie să te enervezi sau să fii dezamăgit din cauza ta, ci doar să înțelegi că te-ai  aflat întotdeauna la cârma vieții tale, și deci vei rămâne întotdeauna propriul conducător al vieții tale.

Acceptarea înseamnă să îți asumi toate momentele din viața ta ca fiind propria ta creație, chiar dacă nu înțelegi încă toate situațiile prin care ai trecut.

Iertarea de sine trebuie să se bazeze pe înțelegerea faptului că nu te afli aici pentru a fi perfect, ci pentru a experimenta aventura umană, care include și rătăcirea prin întuneric(mai ales în această etapă a civilizației umane) în încercarea de a da un sens lucrurilor. Asumă-ți responsabilitatea și acceptă-te pe tine însuți, conferindu-ți astfel puterea de a schimba lucrurile care nu îți sunt pe plac. Indiferent cât de respins te vei simți, cât de încercat ai fost și cât de grav crezi că ai greșit, ai ofensat pe alt cineva, sau ai încălcat legea în trecut, destinul tău de astăzi este unul măreț.

Dacă ai reușit să ajungi până aici, ai învățat foarte multe lecții și ai descoperit adevărul, așa că partea cea mai frumoasă a vieții de-abia de acum începe.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BUCURIA SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN,

Este timpul să ne bucurăm, este perioada sărbătorilor! Pe mulți dintre noi ne găsește fiind ocupați: să cumpărăm cadourile ideale pentru cei...