https://draft.blogger.com/blogger.g?blogID=6956326260215646207#templatehtml

Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 27 ianuarie 2018

PUTEREA GÂNDURILOR SAU SENTIMENTELOR,

Dacă vrei cu adevărat un lucru, începe să te simți bine atunci când te gândești la el și vezi ce se va întâmpla. Să tânjești, să îți dorești, să implori sau chiar să speri nu sunt activități prin care ne concentrăm asupra lucrurilor pe care ni le dorim. Sunt doar niște gânduri negative care vibrează pornind dintr-un loc al descurajării, un loc al lipsei, născut din convingerile pesimiste, acelea că nu vom avea probabil niciodată ceea ce ne dorim. Și, în condițiile în care experimentăm asemenea sentimente, nici nu vom avea.
Obținem lucrurile asupra cărora ne concentrăm; dacă ne concentrăm pe lipsa unui obiect, atunci asta vom obține în mod garantat, fiindcă ceea ce ne oferă universul, în fiecare moment, în fiecare zi, corespunde exact lucrurilor cu care vibrăm.
Dacă nu avem sentimente de bine atunci ne gândim la ceva, transmitem un soi de emoții negative, și trebuie să fim foarte atenți ceea ce transmitem în exterior. Dacă ceea ce simți atunci când te gândești la un lucru nu îți dă o stare de înălțare emoțională, de elan, de entuziasm, de agitație plăcută, de încântare sub orice formă a ei, atunci simți și proiectezi exact opusul: vibrații negative provenite din frustrarea pe care ți-o dă faptul că nu ai acea dorință acel obiect etc. Prin faptul că ne concentrăm asupra lipsurilor, nu putem atrage niciodată opusul. Pentru a atrage ceea ce vrem în propria noastră viață, trebuie să ne schimbăm direcția de concentrare, lucru care ne va modifica  și vibrațiile.
Pe măsură ce te scalzi în toată această  mândrie, toate vibrațiile magnetice sunt din ce în ce mai mari și absolut pozitive, ceea ce înseamnă că transmiți un nou semnal foarte puternic care îți va construi o cale lipsită de obstacole prin care dorința ta să se materializeze în propria ta lume.

De fapt, prin toate aceste vibrații superioare pe care le transmiți, ești un veritabil magnet ambulant de frecvență înaltă, te simți într-adevăr bine, care denotă starea de bine,sentimentele tale se conformează intenției tale originale de a te distra. Nu mai atragi mai mult din ceea ce nu vrei, ci atragi mai mult din ceea ce vrei. Sentimentele negative, care provin din gânduri precum nu am, nu pot avea, sau nu voi avea niciodată nu concordă pur și simplu cu intenția ta originală. Pe de altă parte, dacă permiți să fii captivat de faptul că te gândești la lucrul dorit, la dorință și insiști să-ți spui că lucrurile sunt pe cale să se schimbe- (indiferent ce vezi în fața ta și care poate denota exact contrariul)- atunci aceste gânduri pozitive se vor magnetiza într-un final în propriile tale dorințe. Este obligatoriu, fiindcă aceasta este fizica după care funcționează universul.
Nu uita, sentimentele îți vor îndeplini visurile, nu simplele gânduri. Sentimentele sunt cele care crează magnetismul și vibrațiile din undele pe care le transmitem. Sentimentele,.... care provin din propriile gânduri.Dacă ne concentrăm cu o emoție intensă repetată asupra unui lucru pe care nu ni-l dorim(sau pe care nu îl vrem, mai devreme sau mai târziu acel lucru va ajunge la noi).
În mod cert nu există două tipuri de energie - una care să ne facă să ne simțim bine și alta care să ne facă să ne simțim prost.  Dar există mai multe niveluri de vibrații care să denote starea de bine, dar și de vibrații care arată o stare de rău, pentru fiecare gând transmis. Le numin energie pozitivă, respectiv negativă, deși este vorba despre același lucru, însă despre vibrații diferite.
De fiecare dată când ne gândim la ceva, transmitem un tip de energie pozitivă sau negativă(sentiment) către lucrul la care ne gândim,iar procesul nu se schimbă niciodată.: așa cum gândim, așa ne și simțim; așa cum simțim, așa vibrăm; așa cum vibrăm, așa atragem spre noi diverse elemente. Apoi rămâne să trăim rezultatele.
De fiecare dată când ne gândim serios la ceva, se petrec două lucruri. În primul rând, vibrația izvorâtă din sentimentul pe care ți-l dau gândurile evocate(fericire, tristețe etc). În al doilea rând, activarea prin intermediul emoțiilor a micilor fragmente de gânduri pe care eu le numesc particule de gânduri. Odată ce aceste fragmente sunt activate de propriile noastre sentimente, sunt programate automat să fie în concordanță cu elementul la care vibrăm.

Așa că dacă ne gândim la ceva, după care ne gândim și mai mult sau vorbim despre asta, continuăm și a doua zi, după care în ziua următoare, până când, în curând, vor exista atâtea gânduri de aceiași frecvență încât în scurt timp se adună toate laolaltă. Cu cât transmitem în exterior mai multe gânduri de același tip, cu atât mai mari vor fi aceste aglomerări de gânduri, care vor avea la un moment dat o uluitoare putere de magnetizare, suficient de mare încât să formeze propriile vârtejuri de energie magnetică, fie pozitive(fericire), fie negative(deprimare). Centrele de putere, monumente de energie magnetică, atrag acum în interiorul  lor orice element care are o vibrație similară - inclusiv pe tine  cea ce, în cele din urmă, duce la declanșarea evenimentelor. Înainte să îți dai seama, ești atras chiar în mijlocul unor lucruri pe care tu însuți le-ai inițiat, prin gândurile și sentimentele tale. Poate fi vorba despre lucrul asupra căruia te-ai concentrat sau poate fi ceva complet diferit, dar compus totuși din aceleași vibrații.
Deși cu siguranță că putem transmite sentimente și fără gânduri. Principala idee este următoarea: cu cât ne gândim mai mult la ceva, indiferent că este vorba despre un lucru pe care ni-l dorim sau despre unul pe care nu ni-l dorim, cu atât mai repede îl vom atrage în experiența noastră. Pe scurt, este vorba despre: Ceea ce se aseamănă se atrage.


sursa  foto:internet
stefan robu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BUCURIA SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN,

Este timpul să ne bucurăm, este perioada sărbătorilor! Pe mulți dintre noi ne găsește fiind ocupați: să cumpărăm cadourile ideale pentru cei...