https://draft.blogger.com/blogger.g?blogID=6956326260215646207#templatehtml

Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 10 ianuarie 2018

ENERGIA VIBRAȚIONALĂ

În încercarea noastră necontenită de a ne găsi fericirea în viață, căutăm pretutindeni mijloace de a ne elibera de stresul vieții de zi cu zi și, cu toate acestea, cei mai mulți dintre noi încă mai caută. Cum se face că nu am învățat niciodată simplul secret al unei vieți mai bune, indiferent ce reprezintă ea pentru noi?
Dacă  încă mai ești de părere că lucrurile vin la tine în urma norocului sau a ghinionului, sau din întâmplare, sau în urma unei coincidențe, sau că te străduiești cât mai mult să treci de anumite ziduri, atunci e timpul să înțelegi cu adevărat cum stau lucrurile.
Noi creăm în urma sentimentelor, nu a gândurilor!
Ajungem așa cum ne dorim în urma modului în care simțim, nu încercând să punem lucrurile la locul lor sau să ne controlăm propriile minți,- asta prin intermediul uneia dintre cele mai elementare legi ale fizicii: asemănarea atrage asemănare.
Dacă îți dorești ceva nou; mașină, casă, un loc de muncă bine plătit etc. așa se va întâmpla dacă știi cum să simți. Plăcerea atrage plăcere - este absolută, asta este legea Atracției. Nimeni nu trăiește în afara acestei legi, fiindcă este legea care guvernează Universul. Este legea din spatele succesului sau eșecului. Este legea care cauzează accidentele minore sau nenorocirile, este legea care ne conduce fiecare moment al vieții conștiente.
Așa că, dacă vrem să ne schimbăm viețile, să fim mai sănătoși, mai în siguranță sau mai fericiți, va trebui doar să învățăm regulile simple de manipulare a propriilor  sentimente, după care în fața noastră se va deschide o lume nouă, plină de idei de oportunități.
Cum vom face acest lucru? după modul în care vibrăm!

Totul absolut totul în această lume este compus din energie. Și fiindcă energia înseamnă, de fapt, vibrație, rezultă că tot ceea ce există vibrează. Energia și materia sunt unul și același lucru, ceea ce ne conduce la faptul că totul vibrează, fiindcă totul- indiferent că poți vedea sau nu- este energie. Energie pură, pulsantă, care curge. Energia care izvorăște din noi provine din propriile noastre emoții aduse la maximum, pentru a crea valuri electromagnetice maxime de energie, care ne transformă în puternici magneți ambulanți- dar volatili.
Dacă vrei să îți schimbi viața astfel încât să fie așa cum ți-ai dorit întotdeauna, trebuie să ai mai multă grijă de tine, fiindcă vibrațiile electromagnetice pe care le trimiți în fiecare secundă a vieții tale sunt cele care ți-au adus- și continuă să îți aducă- tot ceea ce ai în viață- mare sau mic, bun sau rău. Trebuie să îți simți dorințele pentru ca ele să se materializeze. Cu cât gânditorul/transmițătorul își încarcă gândurile cu mai multe emoții, cu atât mai clară este într-un final imaginea. Se dovedește că există o energie magnetică atașată propriilor noastre gânduri, dar și că gândurile sunt impulsionate de emoțiile noastre. Valurile vibraționale(emoțiile) pe care le transmitem sunt încărcate magnetic, suntem niște magneți ambulanți, atrăgând constant în lumea noastră orice se întâmplă să fie pe aceiași lungime de undă sau frecvență. Frecvențele vibraționale înalte atrag plăcerea, bucuria, fericirea, iar frecvențele vibraționale joase atrag neplăcerea, tristețea etc.
Așa că, indiferent dacă este vorba despre o bucurie vibrațională înaltă sau joasă, ceea ce oferim la un moment dat din punct de vedere vibrațional, același lucru atragem spre noi.
Suntem inițiatorii vibrațiilor și, prin urmare, și ai magnetismului, respectiv ai cauzei.
Fie că ne place sau nu, le creăm pe toate. Este momentul să fim conștienți de faptul că suntem ființe electromagnetice care au capacitatea de a atrage ca un magnet în propria lume orice lucru pe care îl dorim, controlându-ne pur și simplu sentimentele care izvorăsc din propriile noastre gânduri. Modul în care simțim este modul în care atragem.
Așadar, sentimentele pe care le avem izvorăsc din interiorul nostru, în unde electromagnetice. Frecvența cu care ies la suprafață va atrage automat o frecvență identică, făcând astfel să se întâmple lucruri bune sau, dimpotrivă, rele, prin împerecherea vibrațiilor.

Realitatea adevărată este că am venit pe lume ca să înflorim, să prosperăm și să trăim marea experiență umană în bucurie și fericire, nu prin luptă și suferință. Am venit pe lume să ne distrăm în timp ce învățăm, să ne dezvoltăm fără să suferim și să culegem roadele dorințelor noastre conștienți fiind că putem avea totul odată ce învățăm cum să ne controlăm energia... mai exact, propriile emoții.
Venim pe lume cu libertatea garantată a alegerii, asigurată prin însăși natura existenței noastre.
Nu depindem de circumstanțe, nu suntem victimele condițiilor. Dimpotrivă, suntem ființe care posedă abilitatea de a pune în practică orice dorință pe care o poate concepe mintea noastră fără limite, fiindcă avem libertatea neristricționată și incontestabilă de a alege, indiferent care sunt aceste alegeri.
Gândește-te la un lucru infuzat cu sentimentele adecvate... ceea ce va crea vibrația potrivită... și vei avea rezultatele.
Toate gândurile pozitive din lume nu contează absolut deloc - la fel nici faptul că ești o persoană bună, un suflet generos. Nici una din aceste situații nu te va ajuta să obții ceva, până când nu vei lăsa vibrația magnetică prin care să atragi toate aceste visuri în geniul nostru infailibil și magic numit sentiment - această autoritate electromagnetică în care sunt realizate visele.


sursa foto internet
stefan robu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BUCURIA SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN,

Este timpul să ne bucurăm, este perioada sărbătorilor! Pe mulți dintre noi ne găsește fiind ocupați: să cumpărăm cadourile ideale pentru cei...