https://draft.blogger.com/blogger.g?blogID=6956326260215646207#templatehtml

Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 17 ianuarie 2018

Dorințele noastre,

Sentimentele, aceste lucruri de care suntem atât de înspăimântați dacă, întâmplător, sunt unele negative, nu reprezintă altceva decât încărcături electromagnetice de energie care ne parcurg întregul corp și sunt emise de propriile gânduri. Singurul motiv pentru care depunem atâtea eforturi ca să le evităm este că o parte dintre aceste emoții negative nu ne fac să ne simțim bine. Nu ne place senzația pe care ne-o oferă. Așa că le ascundem undeva adânc, acolo unde credem că nu mai trebuie să mai avem de-a face cu ele și unde, sincer, se dezvoltă foarte mult prin intermediul propriului nostru magnetism.
Pentru moment, să le privim pe cele de care suntem conștienți că nu le putem îngropa, începând cu obiceiul nostru de zi cu zi acela de a ne simți prost.. Poate fi vorba despre orice stare, de la a ne menține pe linia de plutire (întâlnită, de obicei, în fiecare zi, în sensul că nu suntem nici bucuroși, n ici triști, ci existăm pur și simplu) și până la a fi puțin deprimați sau chiar până la furia exagerată.
Ne simțim prost atunci când avem gânduri care nu au legătură cu bucuria, cum ar fi vina, senzația de singurătate, mânia, resentimentele, teama, îndoiala, frustrarea, stresul și chiar grijile ușoare. Toate acestea sunt gânduri bazate pe teamă, care vibrează în interiorul nostru la o frecvență extrem de joasă, motiv pentru care nu ne simțim bine. Sunt total opuse stării noastre naturale, de frecvență ridicată.

Pe de altă parte, ne simțim bine atunci când avem gânduri care au legătură cu bucuria, de exemplu aprecierea, încântarea, plăcerea, veselia, entuziasmul, respectul, venerația, recunoștința, iubirea și toate acele senzații de căldură pe care le resimțim odată cu ele. Motivul pentru care aceste sentimente ne dau o stare de bine este acela că vibrează la o frecvență mare, care în mod sigur este starea noastră naturală. Sentimentele pe care le transmitem se transformă în elemente tangibile pe care le atragem înspre noi. Cei mai mulți dintre noi avem această concepție nebunească că am ajuns acolo unde suntem oarecum din întâmplare. Nici pe departe. Am venit fiecare cu un partener, acest însoțitor profund iubitor, care ni se dedică în exclusivitate, dar pe care, în mare,alegem să îl ignorăm. Să-l numim Eu interior sau Eu superior acea parte importantă din noi la care suntem atașați și care vine la pachet cu noi din punct de vedere fizic. Nu putem exista la nivel fizic fără el, fiindcă este sursa care ne ține în viață. Este acea energie pură și pozitivă a tot ceea ce este, din care și noi facem parte; pura energie pozitivă a vieții, ceea ce suntem noi înșine. Este partea aceea mai cuprinzătoare, mai în vârstă sau mai înțeleaptă, acea extensie vastă a fiecăruia dintre noi, care comunică cu noi prin singura modalitate pe care o cunoaște... aceea a sentimentelor!
Această extensie a noastră cu care venim pe lume vibrează doar într-un loc pe care noi îl dorim și simțim foarte sus pe scala frecvențelor.
Așa că, atunci când ne simțim bine, vibrăm mai repede, așa cum am fost concepuți. Nu mai reciclăm nici unul dintre elementele de vibrație joasă, bazate pe teamă, astfel încât le putem îndepărta de propriul nostru trup. Ne aflăm în acel spațiu unde putem primi răspunsuri de și ghidare, fiindcă acum mergem mână în mână din punct de vedere vibrațional cu eul nostru care ne reprezintă. Nu trebuie să ne supraveghem gândurile în fiecare secundă și în fiecare zi astfel încât viața noastră să revină la normal. Tot ceea ce trebuie să facem este să fim atenți la modul în care ne simțim, bine sau rău.

Indiferent cât de egoist ar suna, am venit pe această planetă cu o singură intenție; să găsim modalități prin care să ne simțim bine în cea mai mare parte a timpului, nu doar uneori.
Această intenție unică- de a ne simți bine- este construită în interiorul  fiecăruia dintre noi și, dacă îi vom acorda atenție, vom avea o hartă personală care să ne indice drumul către fericire. Atunci când avem sentimente bune referitoare la un anumit lucru, înseamnă că ne urmărim intenția originală- să ne simțim bine, să fim fericiți și să vibrăm la o frecvență mare. Înseamnă că ne îndreptăm spre un lucru pe care ni l-am dorit demult sau măcar de curând. Indiferent de situație, faptul că acel lucru se materializează ne face fericiți. Ne îndreptăm către ceva care credem că ne va îmbunătăți viața și care, prin urmare, ne face să ne simțim mai bine, să vibrăm la o frecvență ridicată, să ne apropiem de starea noastră naturală- adevărata provocare a rolului nostru pe lume.
Iată care este ideea: intenția originală se manifestă întotdeauna ca o dorință... faptul că ne dorim un lucru care ne va însufleți pasiunea, indiferent că este vorba despre un Ferrari sau despre un trai armonios pentru toată viața. Indiferent de situație, este o dorință, un lucru pe care îl vrem. 
Dacă urmărim realmente aceste nevoi urgente interioare- care ne vor face fericiți pur și simplu fiindcă noi credem asta- ne urmărim intenția originală, aceea de a ne simți bine și de a învăța tot ceea ce este nevoie pentru a deprinde vibrațiile de bucurie, nu de luptă.

sursa foto: internet
stefan robu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BUCURIA SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN,

Este timpul să ne bucurăm, este perioada sărbătorilor! Pe mulți dintre noi ne găsește fiind ocupați: să cumpărăm cadourile ideale pentru cei...