https://draft.blogger.com/blogger.g?blogID=6956326260215646207#templatehtml

Faceți căutări pe acest blog

joi, 25 februarie 2016

CAPCANA PROVOCARII PERSONALE,

O femeie atractiva si inteligenta a intrat intr/un joc pervers, din cauza egoului sau. Ploua cu petitori si ar fi putut alege pe oricine, cu toate acestea, a avut nesansa de a gasi un barbat cu sindromul ''nici cu tine, nici fara tine'', care a rezistat si nu a cazut rapus la picioarele ei: o zi o voia si a doua zi nu stia ce sa faca.  Femeia, obisnuia sa cistige intotdeauna, si/a simtit lezat respectul de sine si a facut ceea ce nimeni nu ar trebui sa faca intr/o situatie similara: a transformat cucerirea intr/o provocare personala. Provocarile in dragoste nu sint recomandabile; e ca si cum te/ai juca cu o grenada de mina cu siguranta scoasa.
Cind oamenii vorbesc ca relatia lor a devenit provocare sau sfidare,stiu ca relatia nu este buna, cind esti prins intre ura si bucuria sporadica a unei iubiri total indecise. Este sindromul vinatorului vinat: de atita insistenta si dupa atitea incercari de a rezolva niste probleme care nu aveau solutie, a sfirsit prin a se indragosti pina peste urechi. O parte din ani a ramas complet blocata, cu nici un scop in viata in afara de a/si convinge partenerul s/o iubeasca tot timpul.
Aristofan, marele actor grec de comedie, afirma:'' Daca nu te iubeste cum vrei sa fii iubit,ce mai conteaza ca te iubeste''?
Altfel spus: daca nu stie ca te iubeste,la ce/ti foloseste o astfel de iubire?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BUCURIA SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN,

Este timpul să ne bucurăm, este perioada sărbătorilor! Pe mulți dintre noi ne găsește fiind ocupați: să cumpărăm cadourile ideale pentru cei...