https://draft.blogger.com/blogger.g?blogID=6956326260215646207#templatehtml

Faceți căutări pe acest blog

duminică, 31 octombrie 2021

POTENȚIALUL ENERGETIC UMAN,

 Energia este esența a tot ce există în Univers. Diversele tipuri de energie asigură varietatea lumii. Energia sănătății asigură sănătatea. Așa cum unitatea nu cunoaște starea de liniște, energia sănătății se află, de asemenea, într-o continuă mișcare. Energia se mișcă prin canale specifice .Canalele energetice sunt invizibile. În corpul uman există o mulțime de asemenea canale. Prin urmare: dacă omul este bolnav, înseamnă că el a acumulat în sine răul pe care la transmis apoi corpului său. Gândul rău care se ascunde în noi face întotdeauna rău, iar corpul nostru nu are nevoie de justificările noastre.  S-ar părea că omul se simte obligat să se frământe necontenit. Neliniștea este o stare negativă, din care rezultă că trebuie să ne eliberăm de neliniște și de răul pe care acest sentiment ni-l provoacă.

Sufletul se încarnează pe pământ pentru a-și ispăși păcatele. Răul pe care îl săvârșim în prezent, îl vom răscumpăra în viitor, încarnându-ne de fiecare dată într-un corp nou, care se va uza și apoi se va întoarce în țărână. Noi suntem uniți de evenimentele vieților anterioare prin legături energetice care pot fi eliberate cu ajutorul iertării. La creșterea fondului negativ al omenirii contribuie negativismul fiecăruia dintre noi. Este ușor să condamni, dar greu să înțelegi. Nu trebuie să condamnați, ci doar să iertați. Trebuie să iertăm evenimentele, trebuie să iertăm și emoțiile: durerile, frica, decepțiile, sentimentul vinovăției, sentimentul pericolului, presimțirea răului etc. Nici un om nu seamănă cu celălalt. Fiecare organ din corp ascunde un stres specific persoanei respective. Azi este puțin probabil ca cineva să poată afirma că nu este stresat.

Iertând ne deschidem spre bine, credem în existența binelui, iar corpul se va însănătoși. Viața omului înseamnă ordonarea haosului din viața lui. Fiecare o face cum știe, cum vrea și cum poate. Evoluția omului și a omenirii are loc sub formă de sinusoidă. Cu cât gândirea lui este mai rațională, cu atât amplitudinea cu care el se mișcă pe această sinusoidă de la un cap la altul este mai mică și cu atât suferințele pe care și le pricinuește sunt mai mici. Mișcarea noastră este condusă de spirit, adică de idee, adică de scop.

Primul și adevăratul loc de trai al omului este corpul. Noi ni l-am zidit în conformitate cu înțelepciunea de viață căpătată și pe care o putem face profitabilă pentru viață  pornind de la necesitățile și reprezentările proprii. Acest lucru poate fi făcut pe diferite căi în funcție de modul de gândire al fiecăruia.


sursa foto: internet

Ștefan Robu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BUCURIA SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN,

Este timpul să ne bucurăm, este perioada sărbătorilor! Pe mulți dintre noi ne găsește fiind ocupați: să cumpărăm cadourile ideale pentru cei...