https://draft.blogger.com/blogger.g?blogID=6956326260215646207#templatehtml

Faceți căutări pe acest blog

vineri, 28 septembrie 2018

SIMȚURILE CĂLĂUZĂ ÎN VIAȚĂ,

O premisă importantă pe care trebuie să ținem minte, este că tu reprezinți o extensie fizică a sursei de energie și că un curent veșnic al sursei de energie circulă către tine și prin tine - iar acesta ești tu. Acest curent circula și înainte ca ființa ta fizică să se fi născut, și va continua să  circule și după ce ființa ta fizică va trece prin ceea ce noi numim moarte.
Fiecare ființă vie, om, animal sau plantă trece prin moarte, fără excepție. Spiritul, adică natura reală, este veșnic. Așadar, moartea este doar o schimbare a perspectivei spiritului veșnic. Dacă trăiești în acest trup fizic și te concentrezi conștient la spirit, atunci ești veșnic prin natura ta și nu trebuie să te temi de sfârșit, intru-cât, din această perspectivă, nu există o asemenea noțiune.(Nu vei înceta niciodată să exiști, pentru că faci parte din conștiința veșnică).
Emoțiile tale te informează permanent cât de multă energie ai acumulat până acum prin intermediul dorinței pe care o păstrezi în acest moment.
De asemenea, te informează dacă preponderența gândurilor tale pe acel subiect se armonizează cu dorința sau cu absența obiectului dorinței.
De exemplu, un sentiment de pasiune sau entuziasm indică existența unei dorințe foarte puternice concentrate în prezent; un sentiment de furie sau răzbunare, de asemenea indică prezența unei dorințe foarte puternice; totuși, un sentiment de letargie sau de plictiseală indică o dorință foarte puțin concentrată în acest moment.

Când îți dorești ceva cu adevărat și simți plăcere atunci când te gândești la acea dorință, atunci vibrația gândului se află în aliniament vibrațional cu dorința - și curentul sursei tale circulă prin tine cu scopul îndeplinirii acesteia, fără nici o restricție sau rezistență. Eu numesc asta acceptare. Dar atunci când dorești ceva foarte puternic și simți mânie, frică sau dezamăgire, înseamnă că te concentrezi exact la opusul obiectului dorinței tale și, procedând astfel, introduci o vibrație care nu se potrivește cu ființa ta reală - iar măsura emoției negative pe care o experimentezi indică gradul de rezistență în recepționarea obiectului dorinței.
Când emoțiile sunt puternice - fie că sunt plăcute sau nu - dorința ta este puternică. Când emoțiile sunt plăcute - fie că sunt puternice sau slabe - accepți îndeplinirea dorinței tale.
Când emoțiile sunt neplăcute - fie că sunt puternice sau slabe - respingi îndeplinirea dorinței tale.
Emoțiile tale sunt indicatori absoluți ai conținutului tău vibrațional.
Prin urmare, reprezintă oglindirea  perfectă a punctului tău de atracție curent. Te ajută să știi, în orice clipă, dacă accepți sau nu acum îndeplinirea dorinței tale.

Avem tendința de a crede că nu ne putem controla emoțiile sau că ar trebui să le putem controla, însă eu îți sugerez o altă abordare a emoțiilor: te încurajez să acorzi atenție la ceea ce simți și să permiți emoțiilor tale să-ți fie indicatori de valoare.


sursa foto internet
stefan robu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BUCURIA SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN,

Este timpul să ne bucurăm, este perioada sărbătorilor! Pe mulți dintre noi ne găsește fiind ocupați: să cumpărăm cadourile ideale pentru cei...