https://draft.blogger.com/blogger.g?blogID=6956326260215646207#templatehtml

Faceți căutări pe acest blog

vineri, 21 septembrie 2018

ESENȚA UNUI GÂND,

Majoritatea oamenilor nu cred că dețin controlul asupra convingerilor proprii. Observă evenimentele din jurul lor și le evaluează, dar de obicei simt că nu exercită nici un control asupra convingerilor pe care le formulează. Își risipesc viața sortând evenimentele în categorii de tipul bun sau rău, dorit sau nedorit, adevărat sau greșit - dar rareori înțeleg că au capacitatea de a controla relația lor cu aceste evenimente.
Este imposibil să controlezi condițiile pe care alții le-au impus.
Din moment ce mulți oameni aprobă unele dintre condițiile pe care alții le-au impus, dar dezaprobă altele, se expun misiunii imposibile de a încerca să controleze condițiile.  Prin puterea sau tăria personală, sau grupându-se împreună pentru a câștiga sentimentul unei puteri sau al unui control mărit, ei caută să păstreze propria stare de bine prin exercitarea controlului asupra circumstanțelor și condițiilor pe care le consideră amenințătoare. Dar în acest univers fundamentat de Legea Atracției, în care nu există termeni precum excludere, cu cât se străduiesc mai tare să respingă evenimentele nedorite - și procedând astfel, cu atât mai puternic invită manifestarea evenimentelor nedorite în viața lor.  Și pe măsură ce tot mai multe evenimente nedorite intervin în experiența lor de viață, se agață tot mai mult de propriile convingeri (își demonstrează lor înșile) că au avut dreptate tot timpul despre cât de rău și invadator a fost acel lucru încă de la început. Cu alte cuvinte, cu cât îți aperi mai puternic propriile convingeri, cu atât mai mult Legea Atracției te ajută să trăiești cu ele.

Cu suficientă atenție acordată unui subiect, esența acelui gând oferit va deveni în cele din urmă o manifestare fizică. Și pe măsură ce ceilalți observă manifestarea ta fizică, prin atenția pe care o acordă, ajută la expansiunea manifestării. Apoi, cu timpul, această manifestare, fie că este dorită sau nu, este numită adevăr. Ai putere absolută asupra adevărurilor pe care le creezi în propria experiență. Odată ce ai înțeles că singurul motiv pentru care cineva experimentează ceva este pentru că a acordat suficientă atenție acelui subiect, este ușor apoi să vezi că adevărul există doar pentru că cineva i-a acordat suficientă atenție.  Așadar atunci când spui; trebuie să acord atenție acestui subiect pentru că este adevărat, este ca și cum ai spune, cineva a dat atenție la ceva ce nu dorea și datorită acestei atenții l-a invitat în experiența sa. Și din moment ce a atras ceva nedorit în experiența sa, ar trebui să procedez și eu la fel.
Sunt multe lucruri minunate pe care le transformi în adevărurile tale, dar sunt și multe altele nu chiar atât de minunate pe care le faci adevăruri - creația deliberată se referă la alegerea deliberată a acelor experiențe pe care îți construiești adevărurile.

sursa foto: internet
stefan robu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BUCURIA SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN,

Este timpul să ne bucurăm, este perioada sărbătorilor! Pe mulți dintre noi ne găsește fiind ocupați: să cumpărăm cadourile ideale pentru cei...