https://draft.blogger.com/blogger.g?blogID=6956326260215646207#templatehtml

Faceți căutări pe acest blog

vineri, 7 septembrie 2018

ÎNDREAPTĂ-ȚI ENERGIA ÎN SCOPUL DORIT,

În sfârșit alesul  a sosit în viața ta. Plutești cu capul în nori, având un asemenea sentiment de euforie încât nu se poate descrie în cuvinte. Iubești, ești îndrăgostit(ă)!
Nimic nu te deranjează, lumea e drăguță, zilele sunt frumoase este o adevărată primăvară  în inima ta. Plutești. Ești îndrăgostit(ă)!
Știi că poți avea acest sentiment oricând îți dorești? Nu mă refer la plăcerea sexuală, ci la intoxicația emoțională sau la exaltarea îmbătătoare. Poți ieși  chiar  în acest moment pe ușă și să te îndrăgostești, și eu îți garantez că nimic, dar absolut nimic, nu este mai înălțător decât asta, ajutându-te în același timp să resimți vibrații superioare.
Pornind de aici, poți fie să plutești în aceste vibrații cât e ziua de lungă, știind că te dedici propriilor dorințe, fie poți pune o anumită dorință chiar în centrul acestei stări de fericire, folosindu-ți energia abia dobândită pentru împlinirea acesteia.
Îți amintești de prima ta dragoste și cum păreau toate în jur să fie la locul lor? Intră din nou în această stare. Îndrăgostește-te și vei simți că trăiești la intensitate maximă. Singurul lucru care lipsește va fi plăcerea sexuală; în afară de ea, toate celelalte lucruri te vor face să te simți în al nouălea cer. Este ceea ce tu ești; mai mult, este destul de amuzant să te prefaci. Și, în timp ce te afli în această stare, observă acea căldură de liniște care pornește din inimă și acele vibrații care îți dau fiori de bucurie, acele vibrații pozitive care te fac să te simți bine.

Indiferent că ești bărbat sau femeie, în interiorul tău există o blândețe, o gentilețe și o delicatețe atât de minunată încât îți dau lacrimile. Agresivi sau calmi, cerșetori sau bogați, cu toții le deținem. Această delicatețe nu are nici o legătură cu personalitatea. Nu înseamnă că ești slab sau, dimpotrivă, puternic, supus sau, din contră dictator. Are legătură cu tine cu ceea ce ești. Pentru a scoate la iveală această trăsătură (de cele mai multe ori, foarte bine ascunsă acolo undeva), trebuie doar să îți dorești acest lucru.  Transformă-l într-o dorință, într-o intenție, apoi așteaptă, ascultă, percepe și experimentează. Imediat ce ai simțit această delicatețe, această prețiozitate din interiorul tău, o vei putea apela în orice moment, ori de câte ori vrei. Cu toate acestea, trebuie să faci puțin efort în acest sens, fiindcă aici se află cele mai ridicate vibrații. Odată ce ai găsit aceste vibrații, ai ajuns acolo unde trebuia. Lumea ta nu va mai fi niciodată aceiași și nici tu personal. La fel, nici vibrațiile pe care le vei resimți.

Atâta vreme cât trăim în aceste trupuri, vom avea și zile mai proaste, în care nimic nu merge așa cum ar trebui. În asemenea perioade nu uita că o zi nefericită nu înseamnă altceva decât o vibrație negativă, foarte multă energie negativă.
Dacă vrei cu adevărat sa scapi de negativismul vibrațional, una dintre căi este să acorzi atenție celor mai mici și mai nesemnificative lucruri pe care le vezi în cale, să îți pui în mișcare zâmbetul, să apelezi la surâsul gentil din interiorul tău și să iubești acel lucru cât de mult poți.
Indiferent de locul în care te afli, poți avea tot timpul un sentiment de căldură dacă îți dorești cu adevărat acest lucru.
Până când nu poți ajunge la acel sentiment de bucurie, de apreciere, de iubire sau recunoștință, chiar și atunci când bunul simț îți spune că nu ai nimic pentru care să fii recunoscător, nu îți vei direcționa energia în scopul dorit. Dar dacă îți dorești o viață nouă, atunci învață să te conectezi ori de câte ori poți, indiferent de ceea ce se întâmplă în jurul tău. Indiferent! Dacă vrei să schimbi ceva, dacă vrei să îmbunătățești un lucru, dacă vrei să ai acel sentiment magnific de împlinire sau să te simți profund fericit, dacă vrei să ai orice nu ai acum, atunci învață să iubești să te îndrăgostești, căci de iubire depinde aproximativ totul în acest univers.

sursa foto:internet
stefan robu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BUCURIA SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN,

Este timpul să ne bucurăm, este perioada sărbătorilor! Pe mulți dintre noi ne găsește fiind ocupați: să cumpărăm cadourile ideale pentru cei...