https://draft.blogger.com/blogger.g?blogID=6956326260215646207#templatehtml

Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 6 octombrie 2018

PUNCTUL TĂU DE ATRACȚIE ESTE INFLUENȚAT

Sunt multe lucruri minunate pe care le transformi în adevărurile tale, dar sunt și multe altele nu chiar atât de minunate pe care le faci adevăruri - creația deliberată se referă la alegerea deliberată a acelor experiențe pe care îți construiești adevărurile.
Când gândurile tale activate sunt generale și nu foarte concentrate, vibrațiile lor de început sunt încă slabe și nu exercită o putere de atracție sau de respingere suficient de mare. Astfel, în aceste stadii incipiente, este probabil să nu vezi manifestarea nici unei dovezi a atenției tale asupra subiectului. Dar, deși nu vezi încă dovada, se produce atracția altor gânduri care se potrivesc vibrațional cu acelea care ți-au captat atenția.
Cu alte cuvinte, gândul devine mai puternic, puterea sa de atracție crește și alte gânduri asemănătoare vibrațional se alătură lui. Și pe măsură ce gândul câștigă teren, începi să primești o interpretare emoțională despre cât de bine se potrivește acel gând vibrațional în continuă creștere cu energia sursei tale.Dacă se potrivește ființei tale reale, acest lucru este indicat de emoții plăcute, dacă nu sentimentele neplăcute indică asta. Cu alte cuvinte, emoțiile tale îți indică dacă accepți sau respingi conectarea la sursa de energie.

Stările sufletești sunt privite ca indicatori ai punctelor sensibile emoțional. Când te concentrezi continuu asupra unui gând, devine din ce în ce mai ușor să te concentrezi asupra lui pentru că mai multe gânduri asemănătoare devin disponibile pentru tine. Așadar, din punct de vedere emoțional, ai dezvoltat o dipoziție sau o atitudine. Din punct de vedere vibrațional, ai creat o rutină vibrațională, o cale vibrațională sau un punct sensibil.
Dispoziția ta îți configurează o bună reprezentare a evenimentelor pe care le atragi în viața ta. Dispoziția sau sentimentul general față de ceva, este un indicator clar al vibrației practicate. Cu alte cuvinte, de fiecare dată când un subiect se activează în interiorul tău datorită expunerii la mediul înconjurător, frecvența ta vibrațională sare imediat la poziția vibrației celei mai activate sau la punctul sensibil.
Deși trupul tău este viguros și puternic, îngrijorarea cu privire la vulnerabilitatea ta fizică iese la suprafață. Astfel, cu timpul, dobândești un punct sensibil emoțional legat de vulnerabilitatea fizică.

Punctele sensibile emoțional pot fi schimbate. În același mod în care punctele tale sensibile emoțional se pot schimba de la sentimente în esență bune sau de siguranță, la sentimente neplăcute sau de nesiguranță, punctele tale sensibile se pot schimba de la a nu te simți bine la a te simți bine, pentru că punctele emoționale se dobândesc datorită atenției acordate unui subiect și prin intermediul gândului practicat.
Totuși, majoritatea oamenilor nu oferă deliberat atenție unui gând, în schimb, permit gândurilor să graviteze în jurul a tot ce se întâmplă în jurul lor: Ceva se întâmplă și ei observă. Și au un răspuns emoțional la ceea ce observă. Și din moment ce de obicei se simt lipsiți de putere pentru a controla ceea ce observă, ajung la concluzia că nu dețin nici un control asupra răspunsului emoțional la ceea ce observă.


Vreau să înțelegi că deții controlul absolut asupra punctelor sensibile emoțional pe care le-ai dobândit. Vreau să înțelegi importanța extraordinară de a obține deliberat propriile puncte sensibile emoțional. Pentru că, odată ce te aștepți la ceva, va veni. Amănuntele pot fi altfel decât te aștepți - dar esența vibrațională va fi întotdeauna o potrivire perfectă cu ceea ce emiți.

sursa foto: internet
stefan robu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BUCURIA SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN,

Este timpul să ne bucurăm, este perioada sărbătorilor! Pe mulți dintre noi ne găsește fiind ocupați: să cumpărăm cadourile ideale pentru cei...