https://draft.blogger.com/blogger.g?blogID=6956326260215646207#templatehtml

Faceți căutări pe acest blog

vineri, 12 octombrie 2018

INSPIRAȚIE SAU MOTIVAȚIE,

Când gândurile tale activate sunt generale și nu foarte concentrate, vibrațiile lor de început sunt încă slabe și nu exercită o putere de atracție sau de respingere suficient de mare. Astfel, în aceste stadii incipiente, este probabil să nu vezi manifestarea nici un ei dovezi a atenției tale asupra subiectului. Dar, deși nu vezi încă dovada, se produce atracția altor gânduri care se potrivesc vibrațional cu acelea care ți-au captat atenția. Cu alte cuvinte, gândul devine mai puternic, puterea sa de atracție crește și alte gânduri asemănătoare vibrațional se alătură lui. Și pe măsură ce gândul câștigă teren, începi să primești o interpretare emoțională despre cât de bine se potrivește acel gând vibrațional în continuă creștere cu energia sursei tale.
Dacă se potrivește ființei tale reale, acest lucru este indicat de emoții plăcute. Dacă nu se potrivește ființei tale reale, sentimentele neplăcute indică asta.
De exemplu, în perioada copilăriei, e posibil ca cineva din familie să-ți fi spus: ești un copil atât de minunat, vei avea o viață împlinită și fericită, ești atât de talentat, încât lumea se va bucura de prezența ta. Aceste vorbe te-au făcut să te simți bine, întru-cât se potriveau vibrațional cu ceea ce păstrai în adâncurile ființei tale. Dar dacă cineva ti-ar fi spus: ești rău, ar trebui să-ți fie rușine, mă nemulțumești, aceste cuvinte te rănesc pentru că atenția acordată lor provoacă o vibrație diferită de ființa ta reală.


Ceea ce simți este o indicație clară și precisă.Emoțiile tale sunt indicatori absoluți ai conținutului tău vibrațional. Prin urmare, reprezintă oglindirea perfectă a punctului tău de atracție curent. Te ajută să știi, în orice clipă, dacă accepți sau nu acum îndeplinirea dorințelor tale.
Ai tendința de a crede că nu îți poți controla emoțiile sau că ar trebui să le poți controla, însă eu îți sugerez o altă abordare a emoțiilor.
Te încurajez să acorzi atenție la ceea ce simți și să permiți emoțiilor tale să-ți fie indicatori de valoare.

sursa foto: internet
stefan robu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BUCURIA SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN,

Este timpul să ne bucurăm, este perioada sărbătorilor! Pe mulți dintre noi ne găsește fiind ocupați: să cumpărăm cadourile ideale pentru cei...