https://draft.blogger.com/blogger.g?blogID=6956326260215646207#templatehtml

Faceți căutări pe acest blog

vineri, 24 august 2018

SUCCESUL ESTE BUCURIA PE CARE O SIMȚI,

Îmi place să te văd că te bucuri de succesul altora, pentru că atunci când ești sincer emoționat de asta, înseamnă că ești pe cale de a înregistra propriul succes. Mulți cred că succesul înseamnă a obține tot ce dorești. Eu spun că, de fapt, asta înseamnă să fii deja mort, dar nu e vorba de așa ceva. Succesul nu înseamnă să îndeplinești ceva. Înseamnă a continua să visezi și să ai așteptări pozitive pentru ceea ce urmează să se întâmple. Standardul succesului în viață nu sunt banii sau averile - standardul succesului este, în mod incontestabil, cantitatea de fericire pe care o simți. Aș putea spune ceva de genul: când mă uit la oamenii de succes - și prin asta mă refer la oamenii bogați, da, și mă refer la oamenii fericiți - oameni care sunt cu adevărat veseli, nerăbdători să înceapă fiecare zi. Aproape toți, fără excepție,am avut un start dificil sau am pornit de jos,ceea ce ia transformat și ne-a transformat inițial în răzvrătiți puternici. Apoi am găsit o cale de a ne relaxa în dreptul lor firesc, din naștere, de a avea acces la starea de bine.(Succesul este o viață fericită, iar o viață fericită este un șirag de momente fericite. Dar majoritatea oamenilor nu acordă atenție momentelor fericite, pentru că sunt atât de preocupați să obțină o viață fericită).

În loc de a câștiga abundența, acceptă abundența. Acțiunile tale nu au nimic de-a face cu prosperitatea! Prosperitatea ta este răspunsul la vibrația pe care o emiți. Desigur, convingerile sunt o componentă a vibrației tale, deci dacă tu crezi că acțiunea îți aduce prosperitate, atunci trebuie să lămurești asta.Aș dori să elimini din vocabularul și din felul tău de a înțelege cuvântul ”a câștiga” și aș dori să-l înlocuiești cu ”a accepta”. Vrei să accepți starea de bine, nu este ceva ce trebuie să câștigi. Tot ce trebuie să faci este să decizi ce vrei să experimentezi și apoi să accepți, pentru a putea primi. Nu este ceva pentru care să te zbați. Toate resursele de care ai avut vreodată nevoie sau le-ai dorit sunt la îndemâna ta. Tot ce trebuie să faci este să identifici ce vrei să faci cu ele și apoi să practici modalitatea alegerii sentimentului potrivit pe care îl vei trăi atunci când se vor manifesta în existența ta.
Nu există nimic ce nu poți să fii, să faci ori să ai: suntem ființe binecuvântate și am venit în acest mediu fizic pentru a crea. Nu există nimic altceva care să ne rețină, decât gândurile contradictorii. Iar emoțiile ne anunță de fiecare dată când emitem asemenea gânduri.
Viața ar trebui să fie amuzantă - ar trebui să fie fericită! Suntem creatori puternici și ne încadrăm la timp în program.
Savurați mai mult, râdeți mai mult, plângeți mai puțin. Faceți mai multe anticipări pozitive și mai puține negative. Nimic nu este mai important decât să ne simțim bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BUCURIA SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN,

Este timpul să ne bucurăm, este perioada sărbătorilor! Pe mulți dintre noi ne găsește fiind ocupați: să cumpărăm cadourile ideale pentru cei...