https://draft.blogger.com/blogger.g?blogID=6956326260215646207#templatehtml

Faceți căutări pe acest blog

joi, 9 august 2018

REACȚIILE EMOȚIONALE,

Toate simțurile: văz, auz, gust, miros, etc. deși diferă unele de altele, toate sunt interpreți vibraționali. Te-ai născut cu interpreți vibraționali sensibili, dezvoltați, sofistificați, care te ajută să înțelegi și să definești experiențele tale. 
Și în același mod în care te folosești de acele simțuri pentru a interpreta experiențele din viața ta fizică, te-ai născut și cu alți senzori- emoțiile - care sunt interpreți vibraționali suplimentari ce te ajută să înțelegi experiențele pe care le trăiești.
Emoțiile sunt indicatorii punctului tău de atracție. Emoțiile sunt indicatorii conținutului vibrațional al ființei tale, în orice moment.
Așadar, atunci când ești conștient de emoțiile tale, ești, de asemenea, conștient de emisia ta vibrațională. Și o dată ce îmbini cunoașterea Legii Atracției cu conștiența emisiei tale vib- raționale de moment, atunci deții controlul absolut asupra punctului tău de atracție. Cu această cunoaștere, poți conduce acum experiența ta de viață în orice direcție alegi. 
Emoțiile tale - simple, pure - sunt singurele care-ți vorbesc despre relația ta cu sursa. Și din moment ce emoțiile îți spun tot ce ai vrea sau ai nevoie să știi vreodată despre relația ta cu sursa, eu le numesc sistem de ghidare emoțională. Emoțiile tale vor fi indicatorii permanenți care îți vor da de știre, în orice moment,  de relația ta curentă cu sursa de energie. Așadar, cunoscând puterea călăuzei la care aveai veșnic acces, nu simțeai nici un risc, nici un sentiment de confuzie - doar sentimentul de aventură și euforie.

Emoțiile tale indică gradul de aliniament la sursa de energie. Deși niciodată nu vei atinge starea de deconectare totală de la sursă, gândurile pe care le-ai ales pentru a le acorda atenția ta  îți oferă o pondere substanțială în conectarea sau deconectarea de la energia non - fizică care este cu adevărat ceea ce ești.
Așadar, în timp și cu practică, vei ajunge să știi, în fiecare clipă gradul de aliniere la ființa ta reală, pentru că atunci când ești în starea de acceptare totală a energiei de la sursă îți merge bine, iar când manifești un oarecare grad de neacceptare a aliniamentului, nu îți merge bine.
Ești o ființă împuternicită și total liberă să creezi, iar atunci când știi asta și ești concentrat asupra lucrurilor cu care te afli în armonie vibrațională, simți o bucurie absolută.
Dar atunci când emiți gânduri contrare acestui adevăr divin, simți sentimente opuse, de lipsă de putere și înrobire.
Și astfel, de la bucurie, cazi pe scala valorilor emoționale, la neputință.

sursa foto: internet
stefan robu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BUCURIA SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN,

Este timpul să ne bucurăm, este perioada sărbătorilor! Pe mulți dintre noi ne găsește fiind ocupați: să cumpărăm cadourile ideale pentru cei...