https://draft.blogger.com/blogger.g?blogID=6956326260215646207#templatehtml

Faceți căutări pe acest blog

marți, 28 august 2018

BOALA CA EXTENSIE A EMOȚIILOR NEGATIVE,

Durerea fizică este doar o extensie a emoțiilor. Este același lucru; există două tipuri de emoții - plăcute și neplăcute. Boala sau durerea sunt doar extensii ale emoțiilor negative, iar atunci când încetezi să mai opui rezistență, nu mai este nici o problemă. Trebuie oare să emiți gânduri pozitive concrete despre trupul tău, pentru ca aceasta să fie așa cum îți dorești tu? Nu. Dar nu trebuie să emiți gânduri negative concrete. Dacă ai putea să nu te gândești deloc la trupul tău și, în schimb, să emiți gânduri plăcute, trupul tău și-ar recăpăta starea naturală de sănătate.
Poți trăi confortabil, vesel, optimist și sănătos atâta timp cât dorințele tale cheamă forța vieții prin tine.Oamenii nu mor pentru că au îmbătrânit. Ei mor pentru că nu mai acceptă existența acestei arene pentru stimularea deciziilor. Singurul motiv pentru care oamenii mor este fie că au încetat să mai ia decizii în legătură cu prezența lor aici, fie că au decis să devină ființe non- fizice.

Spunem oare că ai putea descoperi ceea ce tu consideri a fi starea fizică primordială și că ai putea să o menții veșnic, atâta timp cât ești focalizat fizic în acest trup? Răspunsul este un da absolut. Iar asta nu presupune să dobândești starea primordială și apoi să te arunci de pe o stâncă, în aceiași zi. Înseamnă să o dobândești și apoi să te bucuri de ea. Acum, de ce credem noi că asta ar fi o experiență potrivită? Pentru că aproape fiecare privește în jur și vibrează ca răspuns la ceea ce vede. Deci care este soluția? Să privești mai puțin în jur. Să-ți imaginezi mai mult. Până când imaginația ta devine cea mai familiară vibrație emisă.
Ai putea fi unul dintre cei care și-au deschis vârtejul pentru a găsi continuu noi dorințe, iar acele dorințe vor continua să cheme forța vieții în tine. Cu alte cuvinte, trăiești aspru, trăiești bucuros, trăiești hoinar, trăiești cu pasiune... apoi, din același cadru decizi conștient să faci o... trecere.

sursa foto: internet
stefan robu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BUCURIA SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN,

Este timpul să ne bucurăm, este perioada sărbătorilor! Pe mulți dintre noi ne găsește fiind ocupați: să cumpărăm cadourile ideale pentru cei...