https://draft.blogger.com/blogger.g?blogID=6956326260215646207#templatehtml

Faceți căutări pe acest blog

vineri, 17 august 2018

CÂNDVA, SIMPLE GÂNDURI,

Ești mai mult decât o ființă materială cu care te-ai obișnuit să te identifici - ești o ființă vibrațională. Atunci când cineva te privește, te percepe prin intermediul văzului și auzului, dar tu  te înfățișezi lui și întregului Univers într-o manieră mult mai energică decât poate fi văzută și auzită. Ești un emițător vibrațional și transmiți semnalul tău în fiecare moment al existenței tale. Pe perioada cât ești focalizat în acest corp fizic, atâta timp cât ești conștient, proiectezi permanent un semnal foarte specific, ușor de identificat, care este recepționat instantaneu, înțeles și care primește răspuns. Curând, circumstanțele tale prezente și viitoare, încep să se schimbe ca răspuns la semnalul pe care tu îl emiți acum. Astfel, întregul univers este afectat, chiar acum, de ceea ce emiți.
Ești o individualitate eternă, concentrată în prezent. Lumea ta, prezentă și viitoare, este afectată în mod direct și specific de semnalele pe care le transmiți în prezent. Personalitatea pe care tu o reprezinți este cu adevărat o individualitate eternă, dar cine ești tu acum și ce gândești acum, determină o energie concentrată care este foarte puternică. Această energie pe care tu o generezi este aceeași energie care a creat lumea ta.
Beneficiezi de un sistem de ghidare cu care ești înzestrat, cu indicatori care te ajută să înțelegi puterea sau tăria semnalului tău, precum și direcția de concentrare. Și ce este mai important, este chiar același sistem de ghidare care te ajută să înțelegi aliniamentul gândului tău ales la fluxul de energie.
Sentimentele tale sunt indicatorii sistemului tău de ghidare. Cu alte cuvinte, modul în care simți este adevăratul indicator al aliniamentului la sursă și al aliniamentului la propriile intenții.

Cele mai puternice convingeri ale tale erau cândva simple gânduri.Fiecare gând pe care l-ai oferit vreodată încă există și, de fiecare dată când te concentrezi asupra unui gând, îi activezi vibrația în interiorul tău. Așadar, indiferent către ce îți îndrepți atenția, activezi un gând. Iar când îți întorci atenția de la acel gând, el devine latent. Singurul mod de dezactivare conștientă a unui gând este să activezi altul. Cu alte cuvinte, singura cale de retragere deliberată a atenției de la gând este să acorzi atenție unui alt gând. Când acorzi atenție unui lucru, la început vibrația nu este foarte puternică, dar dacă continui să te gândești sau să vorbești cu el, vibrația devine mai puternică. Așadar, cu suficientă atenție acordată unui subiect oarecare, acesta poate deveni gând dominant. Pe măsură ce acorzi tot mai multă atenție unui gând și pe măsură ce te concentrezi tot mai mult asupra lui și prin urmare îi practici vibrația - gândul capătă o pondere mai mare în cadrul vibrației tale - și poți numi acest gând practicat, convingere.
Cauza expansiunii gândurilor tale fiind Legea Atracției, nu este posibil să acorzi atenție unui gând fără să te aliniezi cu el într-o anumită măsură. Așadar, cu cât cântărești mai mult gândul și cu cât mai des revii asupra lui, cu atât mai puternic devine aliniamentul tău vibrațional la el.
Cu alte cuvinte, pe măsură ce acorzi mai multă atenție unui subiect, interpretarea ta emoțională de armonie sau dizarmonie cu ființa ta reală devine mai puternică. Dacă obiectul atenției tale este în aliniament cu ceea ce sursa ta cunoaște a fi, vei simți armonie în gânduri sub forma gândurilor plăcute și vice versa.

Atenția este precum o invitație, fiecare gând căruia îi acorzi atenția ta se extinde și devine o pondere mai mare în amestecul tău vibrațional. Fie că este un gând despre ceva ce-ți dorești, fie că nu - atenția ta îndreptată spre el, este pentru el precum o invitație în viața ta. Din moment ce universul este fundamentat pe atracție, nu există excludere, totul este cuprins de atracție. Datorită atenției practicate asupra unui subiect, Legea Atracției asigură circumstanțele, condițiile, experiențele, oamenii și toate acele lucruri care se potrivesc vibrației tale curente dominante. Și pe măsură ce lucrurile care încep să se manifeste în jurul tău se potrivesc cu gândurile pe care le deții, dezvolți vibrații tot mai puternice. Astfel, gândul tău, care odată era fragil și lipsit de importanță, s-a dezvoltat acum într-o convingere puternică - și cele mai puternice convingeri întotdeauna vor juca un rol important în viața ta.

sursa foto: internet
stefan robu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BUCURIA SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN,

Este timpul să ne bucurăm, este perioada sărbătorilor! Pe mulți dintre noi ne găsește fiind ocupați: să cumpărăm cadourile ideale pentru cei...