https://draft.blogger.com/blogger.g?blogID=6956326260215646207#templatehtml

Faceți căutări pe acest blog

duminică, 17 aprilie 2016

VIATA CA O AVENTURA,

Dupa ce ai folosit darul intelepciunii, pentru a vedea ce ti se opune(nimic) si ce atrage(totul), poti aplica bucuria miracolului.
''Toate lucrurile sunt pline de miracol, deoarece miracolul este natura lui d/zeu, esenta divinitatii si starea ta naturala de a fi.  Patrunde in minunea care esti tu si, din acest loc al miracolului, imagineaza/ti viitorul tau, viata ta si  realitatea ta colectiva, in urmatoarea versiune grandioasa, a celei mai marete viziuni pe care ai avut/o vreo data despre ''cine esti tu.  Astfel, tu raspindesti miracolul in intreaga ta lume si implinesti scopul pentru care ai venit pe lume''.
Bucuria miracolului iti stimuleaza imaginatia, permitindu/ti sa obtii tot ceea ce ai atras catre tine, prin intermediul  Energiei Atractiei si al legii contrariilor si sa/ti creezi propria experienta, in aceasta privinta, in toate modurile creatoare pe care doar o imaginatie  bogata le poate evoca.
Viata devine o aventura extraordinara, atunci cind folosim ''energia atractiei'', legea contrariilor, darul intelepciunii si bucuria miracolului, pentru a atrage, discerne si selecta ceea ce doresti sa traiesti chiar aici, chiar acum.
Viata ta pe pamint, asa cum este ea creata chiar acum, este rezultatul acestui proces.  Daca nu/ti place o anumita parte din ceea ce ai creat chiar acum, o poti re-crea intr/un mod nou... in urmatoarea versiune grandioasa, acelei mai marete viziuni pe care ai avut/o vreodata despre cine esti tu.
Cu cit este creatia mai mare, cu atit va fi necesara mai multa putere, pentru a o modifica.
Acolo unde exista o vointa, exista si o cale.  Daca in vietile colective ale omenirii sau in viata ta personala, au predominat conditiile negative, nu ar trebui sa te simti descurajat pe vesnicie.
Fericirea nu are nimicde a face cu succesul, nu are nimic de a face cu ambitia, cu banii, cu puterea, cu prestigiul, fericirea are legatura cu constienta ta, nu cu caracterul tau.
Daca esti in cautarea fericirii, un lucru este cert: n/ai s/o gasesti, fericirea e intotdeauna un produs secundar.
Ea nu e rezultatul cautarii directe. Cautarea fericirii este un lucru imposibil. Fericirea e ceva care e dincolo de eforturile tale, dincolo de tine. Se intimpla cind nici nu te gindesti. Fericirea e intotdeauna cu tine, este neasteptata si apare cind esti relaxat, cind fiinta ta este impacata cu existenta. Nu vine si pleaca. E mereu acolo, la fel ca respiratia, precum bataile inimii.
Fericirea e mereu acolo, insa daca o cauti vei gasi nefericirea. Fericirea e dreptul dobindit prin nastere al fiecarui om, nu cautarea ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BUCURIA SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN,

Este timpul să ne bucurăm, este perioada sărbătorilor! Pe mulți dintre noi ne găsește fiind ocupați: să cumpărăm cadourile ideale pentru cei...