https://draft.blogger.com/blogger.g?blogID=6956326260215646207#templatehtml

Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 27 ianuarie 2016

GINDURI DESPRE IUBIRE,

Am căutat iubirea în cele mai nepotrivite locuri,
În prea multe chipuri,
Am căutat-o în privirea ta,
În speranţa că voi găsi ceea ce visam,
O prietenă şi o iubită,
Dumnezeu să binecuvînteze ziua în care voi descoperi
O altă inimă în căutarea iubirii.

Cred că aţi recunoscut probabil versurile cântecului lui Waylon Jennings. Asta fac majoritatea oamenilor din această lume:îşi petrec întreaga viaţă căutînd iubirea în prea multe feţe.  Ei caută iubirea acolo unde nu o pot găsi: în lumea exterioară.
Cine ştie cînd au luat această decizie, poate că atunci au ajuns la concluzia că îşi doresc să fie iubiţi şi că iubirea există undeva în exteriorul lor, că ea trebuie să fie oferită de alţii.
Cine nu obţine această iubire exterioară trăieşte în suferinţă şi tînjeşte încontinuu după ea.
De aceea, oamenii caută iubirea în toate locurile în care nu o pot găsi. Atîta timp cît cauţi iubirea în lumea exterioară, aşteptînd să o primeşti de la alţii, eşti un om bolnav, te vei simţi mizerabil şi vei avea de suferit. În toată această perioadă în care aştepţi să fii iubit de alte persoane trăieşti într-o stare de negativitate.
Pe de altă parte, vei descoperi că ori de cîte ori vei emite tu însuţi iubire vei trăi într-o stare de spirit pozitivă şi vei fi sănătos, fericit şi bogat. Atîta timp cît aştepţi să fii iubit de alţii, bunăstarea ta interioară va depinde de aceştia
''Dacă mă vei iubi, mă voi simţi bine''. Aceasta nu este iubire, este de fapt chiar opusul iubirii. Iubirea este sinonimă cu dăruirea, cu dorinţa permanentă de a le oferi ceva celorlalţi, fără a aştepta nimic în schimb. Ea echivalează cu dorinţa ca cei din jurul tău să aibă tot ce îşi doresc, chiar dacă nu le poţi oferi întotdeauna personal aceste lucruri. Cînd vei lucra mult cu tine însuţi şi vei termina, vei descoperi că ceea ce a rămas în loc este esenţa fiinţei tale, care este un ocean de iubire pură. Cu această ocazie îţi vei vindeca corpul dar şi restul vieţii.
Orice om poate descoperi iubirea privind în interiorul său. Iubirea este esenţa noastră, a tuturor, dar este ascunsă de sentimentele noastre de ne-iubire. Singura soluţie este să îţi oferi singur aprobarea şi iubirea de care ai nevoie,iar aceasta  iubire se află în INTERIORUL TĂU.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BUCURIA SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN,

Este timpul să ne bucurăm, este perioada sărbătorilor! Pe mulți dintre noi ne găsește fiind ocupați: să cumpărăm cadourile ideale pentru cei...