https://draft.blogger.com/blogger.g?blogID=6956326260215646207#templatehtml

Faceți căutări pe acest blog

luni, 25 ianuarie 2016

REGĂSEŞTE-TE PE TINE ÎNSUŢI,

Regăseşte-te pe tine insuţi; este prima condiţie a unei vieţi fericite.. Nu uita cine eşti şi descătuşează-ţi energia creatoare. Învaţă din trecut, proiectează-ţi viitorul, dar trăieşte în prezent. Nu regreta ceea ce ai pierdut, ci bucură-te de ceea ce ţi-a rămas, şi nu aştepta să vină ziua de mîine pentru a face ceea ce îţi place. E posibil ca aceea zi să nu mai apară, aşa că bucură-te de prezent. Extinde-l la infinit şi simte-te liber să trăieşti. Nu încerca să faci lumea să devină aşa cum vrei tu să fie. Accept-o aşa cum este şi caută în ea  toate lucrurile  care te fac să te bucuri de viaţă.Rîzi de fiecare dată cînd ai ocazia şi nu dispera atunci cînd te simţi la pămînt. Pentru că nu e puternic cel ce nu cade, ci acela care după ce a căzut e în stare să se ridice şi să o ia de la capăt cu zîmbetul pe buze.
Iubeşte natura, pentru ca e cel mai mare izvor de linişte sufletească şi armonie pe care il ai şi de care te poţi bucura în fiecare zi. Plimbă-te prin parcuri, ascultă ciripitul păsărilor, şi te vei simţi parte integrantă din ceva ce e mai presus de puterea ta de înţelegere, te vei simţi parte dintr-un univers care dă scop vieţii tale.Fiecare trebuie să ne aducem contribuţia la crearea unei lumi mai bune, mai frumoase. Trezeşte-te mereu cu gîndul că o nouă zi din viaţa ta a început, o zi în care trebuie să găseşti cel puţin cinci motive de bucurie. Umple-ţi timpul liber cu activităţi frumoase cu ceea ce te caracterizează cu ceea ce te relaxează şi atunci viaţa ta va avea un sens.
Te vei simţi fericit. Învaţă să priveşti partea bună a lucrurilor, pentru că ea există, chiar dacă nu este uşor vizibilă, şi nu în ultimul rînd,trăieşte pentru tine. Fă ceea ce îţi place iar ceilalţi te vor accepta pentru ceea ce eşti cu adevărat, nu pentru ceea ce poţi fi.
Crede în tine şi în alegerile tale şi te vei simţi împlinit.Iar dacă alegerea făcută se dovedeşte a fi nu tocmai bună, nu e nici o problemă, asta te va face să fii mai atent data viitoare.
Trăieşte,  iubeşte,  zîmbeşte  şi  fii fericit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BUCURIA SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN,

Este timpul să ne bucurăm, este perioada sărbătorilor! Pe mulți dintre noi ne găsește fiind ocupați: să cumpărăm cadourile ideale pentru cei...