https://draft.blogger.com/blogger.g?blogID=6956326260215646207#templatehtml

Faceți căutări pe acest blog

vineri, 14 august 2015

UN AJUTOR DE NEINLOCUIT,MARIA,

Prietene este o femeie aproape de inima ta, care te cunoaste si te iubeste cu intensa afectiune a unei mame:este Maria mama lui Isus, care a devenit mama ta adevarata.  Nu poti sa ignorezi rolul ei important in viata ta.Nu poti sa uiti pretul scump cu care s-a unit cu fiul sau divin pentru a rascumpara si a mintui lumea, si deci si pe tine.Viata ei a fost toata patrunsa de suferinte, de la inceputul exceptionalei sale misiuni pina la tragedia calvarului, in care ea nu a abandonat pentru nici un moment divinul crucificat. Dupa ce a fost asociata fiului pe pamint,este acum asociata lui in slava, devenind avocata noastra si protectoarea linga tatal: Este mama, este mama ta!
Obisnueste-te a te gindi la ea deseori, a o invoca in orice dificultate, a o antrena in orice dificultate a ta. Exista o rugaciune infailibila, pe care ea insasi a cerut-o, este o rugaciune simpla, care poate fi recitata oriunde si fara oboseala. Scumpa prezenta a mamei ceresti iti va face mai senin drumul vietii si te va sustine in delicatul moment al mortii.
La intilnirea finala, toti vor trebui sa te lase dar nu ea , care este mama. 
Cea care va deschide poarta vesniciei va fi ea; si va fi ea cea care va vorbi pentru tine, ca mama, ca prietena, ca avocata puternica. 
Va fi ea cea care te va prinde de mina sa-ti usureze trecerea, va vorbi cu tine, daca ai iubit-o si invocat-o in timpul vietii.
Nu te va  abandona, dar te va primi cu bucurie, pentru ca ii apartii, pentru ca Isus i-a zis pe cruce inainte de a muri: ''Mama  iata  Fiul  tau.''
Fecioara vrednica de iubire, din vesnicie tu ai fost aleasa si iubita in chip deosebit de d-zeu: dobindeste-ne si noua harul de a avea pururea o evlavie adinca fata de tine
Fecioara neprihanita, dintre toate fapturile numai tu ai fost ferita de prihana stramoseasca precum si de  orice greseala, cit de mica; dobindestene si noua harul de a ne pastra de acum inainte liberi de orice pacat.
Fecioara preafericita, tu ai fost ferita de orice atractie spre rau;dobindestene si noua harul sa ne infrinam astfel simturile incit sa putem tinde necontenit spre d-zeu.
Fecioara aleasa, la zamislirea ta ai fost confirmata in iubirea dumnezeiasca;dobindeste-ne si noua harul de a fi mereu fideli fata de d-zeu.
Fecioara preasfinta, in zamislirea ta neprihanita ai fost inzestrata cu plinatatea harului; dobindeste-ne si noua harurile trebuincioase pentru a ne sfinti.
Fecioara prea fericita, din prima clipa a vietii tale ai fost izestrata cu toate virtutile;dobindeste-ne si noua credinta vie, speranta neclintita, iubire arzatoare si toate celelalte virtuti, ca sa-i fim placuti lui d-zeu.
Fecioara binecuvintata, prin zamislirea ta ai vestit lumii apropiatul rasarit  al  soarelui dumnezeiesc; fii te rugam, lumina mintilor noastre, bucuria inimilor noastre, aparatoare in primejdii, sprijin in ispite, ajutor in slabiciune si fa sa infloreasca si in noi virtutile care te-au facut atit  de minunata pe pamint si atit de slavita in cer.
TUTUROR CELOR CARE POARTA NUMELE  MARIA SI DERIVATELE ACESTUIA  ATIT LA FEMININ CIT SI MASCULIN  VA DORESC  MULTA SANATATE  FERICIRE  PACE  SI  LINISTE  SUFLETEASCA,  IAR  PREACURATA  MARIA  SA  VA  OCROTEASCA SI SA VA CALAUZEASCA PASII  SPRE O  VIATA  PLINA  DE  FERICIRE  IUBIRE  SI  DRAGOSTE  FATA  DE  TOTI  SEMENII NOSTRI!   
CU   DRAGOSTE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BUCURIA SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN,

Este timpul să ne bucurăm, este perioada sărbătorilor! Pe mulți dintre noi ne găsește fiind ocupați: să cumpărăm cadourile ideale pentru cei...