https://draft.blogger.com/blogger.g?blogID=6956326260215646207#templatehtml

Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 20 ianuarie 2021

TRĂIEȘTE-ȚI ÎMPLINIREA VISELOR TALE,


 Orice ți-ai dori, oferă-ți satisfacția împlinirii viselor tale. Dacă simți în interior o rezistență, urmărește-o și descoperă-i sursa. Bucură-te de viață chiar astăzi și trăiește-ți visele atât cât poți.  Acesta este poate cel mai eficient lucru pe care îl poți face pentru a-ți lărgi sistemul convingerilor personale pozitive, eliminându-le totodată pe cele negative limitatoare, fie ele vizibile sau invizibile.

Atunci când practici vizualizarea, focalizează-te întotdeauna asupra rezultatului final pe care ți-l dorești. Nu lăsa alte imagini conexe să îți pătrundă în minte, legate de cum, de ce și unde se va petrece asta. Evită cu desăvârșire aceste detalii. Abandonează-te în totalitate în fața imaginii care reflectă rezultatul final și oferă-i creierului tău logic o binemeritată pauză. Reține că bulele de apă își găsesc întotdeauna cel mai scurt drum către suprafață. În mod similar, dacă nu sunt blocate de ideile tale referitoare la modalități, gândurile tale știu cel mai bine care este cea mai rapidă cale de a materializa ceea ce îți dorești.

Nu asocia mai multe vise odată, vizualizează-le pe rând. Spre exemplu, dacă îți dorești abundență, vizualizează abundența. Prin focalizarea asupra rezultatului final și prin evitarea asocierilor inutile, tu eliberezi practic procesul manifestării de orice limitare, permițându-le astfel forțelor invizibile ale imaginației să găsească cea mai scurtă cale între visele tale și expresia lor fizică.

În acele domenii ale vieții în care dorești să introduci schimbări ce nu au nimic de-a face cu obiecte, persoane, momente și locuri specifice, libertatea creatoare este fantastică, întru-cât este foarte ușor să te eliberezi de convingerile tale. Astfel, dacă îți dorești iubire, fericire, sănătate sau bogăție, începe prin a crea aceste lucruri în mintea ta. Imaginează-ți cât de viu poți propria viață ca și cum ai fi primit deja ceea ce îți dorești. Vizualizează diferite imagini, sunete,  senzații asociate cu această realitate, dar mai presus de toate,  imaginează-ți emoțiile pe care te aștepți să le trăiești în ea.

Orice călătorie începe cu un prim pas, iar lucrul cu convingerile respectă acest principiu. Fă tot ce îți stă în puteri, dar nu uita să te simți confortabil. Urmează-ți instinctele și impulsurile interioare, iar pe măsură ce vei progresa, te vei ridica pe nivele din ce în ce mai înalte ale înțelegerii, oferindu-ți astfel noi perspective. Printre altele, vei începe să vezi lucruri care la început ți se păreau invizibile, iar progresul făcut te va conduce către o putere personală din ce în ce mai mare.

Bucură-te de viață chiar acum. Trăirea viselor tale în măsura în care acest lucru este posibil în momentul prezent este unul din cele mai eficiente lucruri pe care le poți face în vederea lărgirii sistemului tău de convingeri pozitive.

sursa foto: internet

ștefan robu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BUCURIA SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN,

Este timpul să ne bucurăm, este perioada sărbătorilor! Pe mulți dintre noi ne găsește fiind ocupați: să cumpărăm cadourile ideale pentru cei...