https://draft.blogger.com/blogger.g?blogID=6956326260215646207#templatehtml

Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 27 ianuarie 2021

RELAȚIA CU NOI ÎNȘINE ȘI GÂNDURILE NOASTRE,


 Marele secret al tuturor relațiilor este iubirea de sine, și singura modalitate de a ne iubi pe noi înșine constă în a fi noi înșine, în a fi autentici și naturali, fapt care ne permite să ne cunoaștem mai bine, și astfel să ajungem la acceptare, apreciere și compasiune.                       Tu nu ești niciodată totuna cu locul în care te afli. Ascultă-te pe tine însuți, urmează-ți sentimentele, inima și mintea. Uită de aparențe și de ceea ce gândesc ceilalți oameni, căci nimeni altcineva nu poate cunoaște secretele sufletului tău și promisiunea pe care ai venit în această lume să o îndeplinești.

Desigur, noi nu suntem totuna cu poziția în care ne aflăm, dar oamenii din jurul nostru confundă cu ușurință această noțiune, întru-cât nu ne cunosc în profunzime. Noi suntem singurii care cunoaștem întregul adevăr referitor la noi înșine.

Dacă dorești să fii tu însuți și să te iubești pe tine însuți, trebuie mai întâi să te asculți pe tine însuți și să înțelegi că tu ești singura autoritate care contează în viața ta, singurul  director executiv care poate vedea întregul tablou de ansamblu al vieții tale.

Ai răbdare cu tine, Universul în care trăim nu este doar un Univers care ne privește cu compasiune, la fel ca un părinte iubitor, ci și un Univers înzestrat cu o superputere care ne stă la dispoziție. Orice lucru pe care îl gândim, pe care îl spunem sau pe care îl facem este amplificat de milioane de forțe care operează în Univers, după care se întoarce la noi. În acest fel, Universul ne poate răsplăti exponențial eforturile.

Gândește-te puțin: printr-o simplă vizualizare și prin câțiva pași de copil în direcția dorită de tine, tu îi poruncești practic întregului Univers să orchestreze miracolul sincronicităților, să rearanjeze actorii din viața ta și să facă posibile cele mai uluitoare coincidențe și cele mai fericite accidente, astfel încât gândurile tale să capete contur.

Acesta este momentul în care intervine credința: între acești câțiva pași de copil și manifestarea dorinței noastre. Noi trebuie să acceptăm faptul că Universul are nevoie de timp pentru ca gândurile noastre să se transforme în realitate și să nu ne grăbim să tragem concluzia că ” nu se întâmplă nimic, că nu funcționează sau că probabil nu aplic corect aceste tehnici”, chiar dacă nu percepem instantaneu rezultatele scontate.

Universul este slujitorul tău competent și fidel. Ai încredere în el și ai răbdare în progresul pe care îl faceți amândoi. Prin simplul fapt că nu poți vedea  încă ce se întâmplă în culise (dincolo de timp și spațiu) pentru ați îndeplini dorința nu înseamnă că nu se întâmplă nimic. Din păcate, nerăbdarea ta poate încurca multe întârziind cu adevărat livrarea bunurilor promise de Univers.

În viață folosește-te de timpul pe care îl ai pentru a face ceea ce poți. Când faci ceea ce poți tu deschizi noi porți, creezi noi beneficii, focalizându-te asupra momentului prezent, nu asupra altor gânduri.

sursa foto: internet

ștefan robu                                                                  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BUCURIA SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN,

Este timpul să ne bucurăm, este perioada sărbătorilor! Pe mulți dintre noi ne găsește fiind ocupați: să cumpărăm cadourile ideale pentru cei...