https://draft.blogger.com/blogger.g?blogID=6956326260215646207#templatehtml

Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 13 ianuarie 2021

CONCLUZII PENTRU NOUL AN,

Pentru noul an câteva concluzii și idei pentru a fi fericit. Regăsește-te pe tine însuți. Este prima condiție a unei vieți fericite. Nu trebuie să uiți cine ești și descătușează-ți energia creatoare. Trebuie să învățăm din trecut, să ne proiectăm viitorul, dar trebuie să trăim în prezent. Nu regreta ceea ce ai pierdut, ci trebuie să te bucuri de ceea ce ți-a rămas, și nu aștepta să vină ziua de mâine pentru a face ceea ce îți place. E posibil ca acea zi să nu mai vină, așa că bucură-te de prezent și extinde-l la infinit și simte-te liber să trăiești.  Nu încerca să faci lumea să devină cum vrei tu să fie ci accept-o așa cum este și caută în ea toate lucrurile care te fac să te bucuri de viață. Râzi de fiecare dată când ai ocazia și nu dispera atunci când te simți căzut, pentru că nu e puternic cel ce nu cade, ci acela care după ce a căzut e în stare să se ridice și să o ia de la capăt cu zâmbetul pe buze. Iubește natura, pentru că e cel mai mare izvor de liniște sufletească și armonie pe care îl ai și de care te poți bucura în fiecare zi. Te vei simți parte integrantă din ceva ce e mai presus de puterea ta de înțelegere, te vei simți parte dintr-un univers care dă scop vieții tale.

Fiecare trebuie să ne aducem contribuția la crearea unei lumi mai bune, și mai frumoase. Dacă nu îți place mediul în care trăiești, nu te plânge, ci îmbunătățește-l în așa fel încât să îți aducă bucurie.

Trezește-te mereu cu zâmbetul pe buze și cu gândul că o nouă zi din viața ta a început, o zi în care trebuie să găsești numai motive de bucurie. În timpul liber fă ceea ce te caracterizează, ceea ce îți place, ceea ce te relaxează. Vei aștepta cu nerăbdare acel moment al zilei în care vei putea să îți descătușezi energia creatoare și asta te va face fericit și împlinit. Învață să privești partea bună a lucrurilor, pentru că ea există, chiar dacă nu este vizibilă. Și, nu în ultimul rând, trăiește pentru tine. Fă ceea ce îți place iar ceilalți te vor accepta pentru ceea ce ești cu adevărat, nu pentru ceea ce poți fi.

Și atunci nu te va interesa ceea ce gândesc alții despre tine, pentru că vei ști deja asta.. Cu alte cuvinte nu mai ești stresat. Iubește-te pe tine însuți pentru ceea ce ești și lumea te va iubi și ea din același motiv. Fii liber, nu te lăsa condus de nimeni, pentru că nimeni nu știe mai bine decât tine ceea ce ți se potrivește, ceea ce îți place. Crede în tine și în alegerile tale și te vei simți împlinit.  Iar dacă alegerea făcută se dovedește a fi nu tocmai bună, nu e nici o problemă, asta te va face să fii mai atent data viitoare.

Trăiește, iubește, zâmbește și fii fericit!

 Sursa foto: internet

ștefan robu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BUCURIA SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN,

Este timpul să ne bucurăm, este perioada sărbătorilor! Pe mulți dintre noi ne găsește fiind ocupați: să cumpărăm cadourile ideale pentru cei...