https://draft.blogger.com/blogger.g?blogID=6956326260215646207#templatehtml

Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 11 ianuarie 2020

O INIMĂ VINDECATĂ,......

În viață supărările și necazurile vin și pleacă, de acest lucru putem fi siguri.  O persoană înțeleaptă nu așteaptă să-i cadă norocul din cer, și nu trăiește cu frica necazurilor, ci se pregătește să o întâmpine oricând ar veni ele.
Se știe foarte bine că secretul vieții este să înveți să te iubești și să te respecți pe tine însuți, iar dacă poți face acest lucru, poți învăța să-i iubești și să-i respecți și pe cei din jurul tău, îți poți găsi adevăratele daruri și pasiunea în viață. Poți trăi o viață plină de creativitate grație și sens.
Oricât de mult sprijin ai avea, se poate să treci printr-o perioadă din viața ta când ai parte de multe încercări și suferințe. Suferința este un apel la trezire, te anunță că nu mai ești conștient.  Suferința te îndeamnă să-ți rearmonizezi viața cu adevărul din interior, iar apoi cu cel exterior. Căutăm tot timpul iubirea și fericirea în afara noastră, iar această căutare nu dă niciodată rezultate.  Când se va întâmpla acest lucru, credem că este ceva în neregulă cu noi, că avem defecte.  Toată nesiguranța  și judecarea de sine iese la suprafață.

Suntem duri cu noi înșine, suntem duri cu partenerii și copii noștri, învinuim și arătăm cu degetul, atacăm și ne apărăm.  Nu este ceva plăcut, atunci când uităm cine suntem, nu putem fi binevoitori cu noi și cu ceilalți.  Trebuie să ne întoarcem acasă adică în interiorul nostru. Iubirea și dragostea se află în interiorul și nu în exteriorul nostru.  Trebuie să învățăm să găsim iubirea în inimile noastre și apoi să o scoatem în exterior. Dar dacă încercăm să o scoatem în exterior, înainte să fie binecunoscută în inimile și mințile noastre, vom provoca o mare dezordine.

Te rog să privești la lumea din jur și vei vedea atât dramele sale, cât și haosul. Sunt atât de prezente și atât de variate, încât știi că nu pot fi schimbate cu ușurință.  Dacă vrei să schimbi ceva trebuie să începi din interiorul tău.  O minte dezordonată, care judecă, dă naștere unei lumi dezordonate. O inimă rănită și închisă dă naștere unei lumi lipsite de iubire. Aceste lucruri nu pot fi schimbate, sub nici o formă, în exterior. Schimbarea trebuie să vină din interior. Când inima se vindecă, și lumea se vindecă odată cu ea. Acestea trebuie susținut prin fapte, pentru că cuvintele nu sunt deajuns pentru a schimba ceva.

Pentru o inimă iubitoare nu poate exista o lume plină de frică. Iubirea schimbă totul, de aceea dă rezultate.  Fă ceea ce depinde de tine să faci și vei vedea singur acest lucru.

sursa  foto:  internet
ștefan  robu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BUCURIA SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN,

Este timpul să ne bucurăm, este perioada sărbătorilor! Pe mulți dintre noi ne găsește fiind ocupați: să cumpărăm cadourile ideale pentru cei...