https://draft.blogger.com/blogger.g?blogID=6956326260215646207#templatehtml

Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 4 ianuarie 2020

DORINȚA, SURSĂ DE ENERGIE,

Trebuie să înțelegem că dorința este fundamentul vieții. Fără dorință, nu există energie,motivație etc. Dorința pune lumea în mișcare, face ca inima să bată, te ajută să-ți îndeplinești menirea.  Fă din ea un lucru rău, sau încearcă să o elimini și ajungi să-ți dai viața peste cap sau mai bine zis ai să-ți creezi iadul în viața ta. Sarcina ta, ca om, nu este de a respinge ceea ce ești sau de a-ți nega energia, ci de a fi tu însuți și de a-ți dirija energia într-un mod care să ducă la împlinire,la fericire. O viață trăită din plin, nu este seacă și plictisitoare, este minunată și interesantă.
Tu ce fel de viață îți dorești? Vrei să fii unit și alături de energia dorinței și să participi la procesul de creație, sau vrei să-ți respingi toate dorințele și să-ți faci doar datoria? Vrei împlinire sau sacrificiu, de tine depinde, e alegerea ta.

Trebuie să descoperi ce-ți place și ce-ți dorești cu adevărat. Trebuie să descoperi ce anume te entuziasmează, ce te atrage, ce-ți place cel mai mult, ce-ți aduce bucurie și fericire.  Urmează-ți inima, urmează-ți fericirea și bucuria de a trăi. Trebuie să trăiești întru bucurie și împlinire creativă. Nu-ți refuza iubirea și acceptarea.  Fii bun și generos cu tine însuți.
Găsește plăcere în faptul că îți oferi ceea ce-ți trebuie. Cu cât te onorezi mai mult, cu atât drumul vieții tale va curge cu mai multă forță. Te vei îndrepta cu mai multă pasiune către împlinire. Vei rămâne concentrat asupra obiectivelor tale și le vei putea îndeplini. Vei avea abundență în toate domeniile de activitate ale vieții.

Dorința este sursa de energie care te pune în mișcare. Învață să o prețuiești și să intri în contact cu ea. A ști ce vrei și a acționa în conformitate nu este ceva egoist. Este realizare de sine și îți aduce bucurie și energie, mai întâi ție, iar apoi celorlalți.

sursa foto: internet
ștefan robu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

BUCURIA SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN,

Este timpul să ne bucurăm, este perioada sărbătorilor! Pe mulți dintre noi ne găsește fiind ocupați: să cumpărăm cadourile ideale pentru cei...